Γίνε συνεπιβάτης των Rea και Sykes σε ένα 360° Video

Πως θα σας φαινόταν να κάνετε ένα γύρο στην πίστα του Portimao στην Πορτογαλία, με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του World Superbike, Jonathan Rea και Tom Sykes? Σίγουρα εκπληκτικό αλλά και λίγο δύσκολο.

kawasaki-reveals-3d-virtual-reality-app-video-103034_1

Με την βοήθεια της τεχνολογίας όμως κάτι μπορεί να γίνει. Η Kawasaki παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το Ninja ZX-10R 360° App στην EICMA 2015 στο Μιλάνο της Ιταλίας όπου βρέθηκε το Βikerspirit  και σας μετέφερε το κλίμα με μοναδικά άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο. (κάντε μια ανασκόπηση >>ΕΔΩ<<).

Η εφαρμογή συνδυάζει τη σημερινή δύναμη της μοτοσικλέτας με μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες καινοτομίες στον οπτικοακουστικό τομέα

REA - SYKES

Οι επισκέπτες είχαν την μοναδική ευκαιρία να κάνουν μια εικονική βόλτα με τον Jonathan Rea και τον Tom Sykes, στην πίστα του Portimao της Πορτογαλίας, φορώντας τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας  VR One και πάνω στις Ninja ZX-10R φυσικά που εκτέθηκαν στην EICMA.

REA

Το 360° βίντεο αυτό ανέβασε πριν λίγες ώρες η Kawasaki για όσους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην EICMA. Όσοι διαθέτεται το VR One θα το ευχαριστηθείτε ιδιαιτέρως ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να αρκεστούν στην οθόνη του υπολογιστή τους όπου μπορούν να δουν το βίντεο σε υψηλή ανάλυση 4Κ.

Καλή απόλαυση:

Ο Jonathan Rea σε ένα 360° Video

REA 1

REA - SYKES 2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner