Η Kawasaki Ανακοίνωσε το νέο H2 Street-Touring με Video Teaser

Σήμερα ανακοίνωσε η Kawasaki με ένα βίντεο teaser κάτι που είχαμε γράψει σε παλιότερο άρθρο για ένα  StreetTouring με υπερσυμπιεστή!

Μέχρι στιγμής, η ιστορία των υπερσυμπιεστών της Kawasaki έχει επικεντρωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στην απόδοση. Για το 2018, η Kawasaki θα παρουσιάσει μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα στην EICMA στις 7 Νοεμβρίου,  χρησιμοποιώντας ισορροπημένη την τεχνολογία υπερσυμπιεστών για να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και υπόσχεται χαμηλή κατανάλωση!

Ενώ δεν θα υπάρχει κανένα από τα συναρπαστικά συμπτώματα απόδοσης, αυτή η μοναδική αίσθηση εξουσίας συνδυάζεται πλέον με την εξαιρετική οικονομία καυσίμου και μια συνολική αίσθηση ιππασίας που κατευθύνεται προς την αγορά τουριστικών περιηγήσεων.

Η Kawasaki  προσκαλεί να προετοιμάσετε το ταξίδι σας με τον μοναδικό κατασκευαστή που μπορεί να παραδώσει μια τέτοια μοτοσυκλέτα – και μας προτρέπει να ετοιμαστούμε για την Sport Touring  που θα επιταχύνει εντυπωσιακά και αποτελεσματικά μέχρι τον επόμενο συναρπαστικό προορισμό!

Περιμένουμε λοιπόν να το δούμε στην EICMA το Νοέμβριο και όπως πάντα θα σας μεταφέρουμε άμεσα όλα τα γεγονότα όπως μοναδικά κάνει το Biker Spirit τα τελευταία χρόνια!
Μείνετε συντονισμένοι ….