Η Harley-Davidson παρουσίασε το Livewire την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Η Harley-Davidson παρουσίασε το Livewire, την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, η οποία θα κυκλοφορήσει τον  Αύγουστο του 2019 και θα φέρει την επανάσταση στην αμερικανική μάρκα.

Η Harley-Davidson έβγαλε την ανακοίνωση της απο την νέας έδρας της στη Silicon Valley. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος της «Περισσότεροι δρόμοι για την Harley-Davidson»,  ανακοινώθηκαν τα νέα μοντέλα του μέλλοντος, καθώς και την νέα Livewire που θα αρχίσει να πωλείτε από το 2019, όπως ανακοινώθηκε σε ένα βίντεο.

Χάρη στο project «Livewire », ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο που δημιουργήθηκε το 2014, πολλοί είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αυτό το πρώτυπο ηλεκτρικό μοντέλο. Με όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν, κατάφεραν να αναπτύξουν αυτή τη νέα μοτοσυκλέτα, ένα έργο τέχνης που βασίζεται στην απόδοση του αρχικού πρωτοτύπου, αλλά και στην παραδοσιακή –χαρακτηριστική- μορφή της μάρκας.

Το ύφος του είναι τύπου streetfighter, με ένα μεγάλο πλαίσιο που αγκαλιάζει τον ηλεκτροκινητήρα. Τονίζει τις γραμμές της ουράς της, η οποία είναι πολύ μικρή και με πολύ ελεύθερο χώρο στον πίσω τροχό. Το μπροστινό φανάρι καλύπτεται από ένα μικρό φέρινγκ, και το ντεπόζιτο θυμίσει πολύ τα παραδοσιακά ντεπόζιτα της Harley.

Σχεδιάστηκε στο Κέντρο Ανάπτυξης Προϊόντων της Harley-Davidson στο Wisconsin και κατασκευάστηκε στο Harley-Davidson’s state-of-the-art εργοστάσιο κατασκευής στο York, PA.

Ωστόσο, οι τελικές λεπτομέρειες του Harley-Davidson LiveWire 2019 δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ενώ πρώτα θα είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης.

Related Posts