Η Ducati θέλει τον Marc Marquez στα κόκκινα

Ο διευθυντής της Ducati, Davide Tardozzi, μίλησε στο GPOne μεταξύ άλλων για την άφιξη του Alex Márquez και για το αν η Ducati θέλει τον Marc Marquez!

Ο Ducati τρέφει μεγάλο σεβασμό για to Marc Márquez και παραδέχεται ότι πρόσφατα μίλησε μαζί του για να τον ρωτήσει πώς ήταν η υγειά του και πως προχωρούσε η αποκατάσταση του: «Ελπίζω ειλικρινά ότι θα επιστρέψει όπως ήταν πριν επειδή το να κερδίσεις ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα κόντρα στον Marc Márquez είναι κάτι που έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.»

Επιπλέον, ο νεότερος από τους Márquez θα είναι μέλος της Gresini Racing Team την επόμενη σεζόν ως ομόστυαλός του Fabio Di Giannantonio . Ο Tardozzi πιστεύει ότι η Gresini «είναι εξαιρετική ομάδα» και συνεχίζοντας είπε: «Νομίζω ότι ο Alex, μετά από τρία χρόνια στο MotoGP , δεν έδωσε ποτέ τον καλύτερό του εαυτό. Για εμάς θα είναι μια καλή δυσφήμηση για τον αδερφό του»  – λέει αστειευόμενος-  «Κατά τη γνώμη μου, ο Alex θα ενημερώσει τον αδελφό του για τις διαφορές μεταξύ Ducati και Honda . Είμαι σίγουρος ότι ο Alex θα τα πάει πολύ καλύτερα και έτσι θα πει καλά πράγματα για τη μοτοσυκλέτα μας.», τονίζει χαμογελώντας ο Ιταλός.

Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι η υπογραφή του Alex Márquez είναι μια στρατηγική για να φέρουν τον Marc και να φορέσει κόκκινα στο μέλλον και, όπως τονίζει ο ίδιος ο Tardozzi, «κάνουμε πλάκα με τον Marc». «Είναι η Honda και εμείς είμαστε Ducati , αλλά υπάρχει εξαιρετική σχέση με τον Marc Márquez. Υπάρχει μια ωραία και διασκεδαστική σχέση μαζί του. Όταν ο Alex δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα, και όταν όπως πιστεύω ότι θα πετύχει καλά αποτελέσματα, , θα είναι καθήκον μου να πλησιάσω τον Marc και να τον δοκιμάσω και να τον ρωτήσω ‘πώς τα πας; ‘”.» , κλείνει ο Davide Tardozzi αστειευόμενος!

Όπως όλοι ξέρουμε μεταξύ αστείου και σοβαρού λέγοντες οι μεγαλύτερες αλήθειες, μένει να δούμε ποιο σενάριο μπορεί να επαληθευθεί στο μέλλον!