Η φόρμα του Fabio Quartararo άνοιξε κατά την πτώση του στο Aragon

Η φόρμα του Fabio Quartararo άνοιξε κατά τη διάρκεια της πτώσης του στο Grand Prix του Aragon, με αποτέλεσμα τα εγκαύματα στο στήθος και το στομάχι του.

Ο Fabio Quartararo έμεινε ξανά γυμνός στο στήθος αφού τράκαρε βίαια την περασμένη Κυριακή στο Motorland Aragon. Αυτό που θα μπορούσε να είχε καταλήξει ως ατύχημα χωρίς σωματικές συνέπειες για τον Γάλλο, κατέληξε σε επίσκεψη στο Ιατρικό Κέντρο Alcañiz λόγω των εγκαυμάτων που υπέστη στον κορμό του όταν σύρθηκε το σώμα του στην άσφαλτο.

Πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, στο Grand Prix της Καταλονίας του 2021, ο σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP είχε και πάλι περιστατικό που ανοίξε η φόρμα του στη μέση του αγώνα.

Ωστόσο, μόλις πριν από ένα μήνα, ο Jorge Martin υπέστη ένα επεισόδιο παρόμοιο με αυτό του Fabio Quartararo κατά τη διάρκεια του τελευταίου σκέλους του Grand Prix της Αυστρίας, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

 

Αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Fabio δεν ήταν τόσο τυχερός. Ο Γάλλος κατέληξε με πολλά εγκαύματα στο στήθος του που υπέστη στην άσφαλτο αφού χτύπησε τον Marc Márquez από πίσω και δεν έχετε παρά να δείτε τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν για να δείτε ότι η φόρμα του αναβάτη της Yamaha άνοιξε δέκατα μετά το ατύχημα.

Η Alpinestars έστειλε την φόρμα του Fabio Quartararo στην Ιταλία για να αναλύσει τι συνέβη.

Εδώ μπαίνει και το βασικό ερώτημα, εάν αυτοί οι αναβάτες ζητούν να μπορούν να πιέσουν 100%, δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να εμπιστευτούν τον εξοπλισμό ασφαλείας τους για να τους προστατέψουν εάν περάσουν το όριο και συντριβούν ?

VIDEO: Το ατύχημα μεταξύ Marc Marquez και Quartararo στον πρώτο γύρο του αγώνα στο Aragon

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner