Η Honda παρουσίασε την  CB650R ‘Neo Sports Café’ στην EICMA 2018 – Photo Gallery

Στην EICMA 2018 στο Μιλάνο παρουσίασε η Honda την μοτοσυκλέτα που συμπληρώνει την νέα της σειρά ‘Neo Sports Café’ με την νέα CB650R

Μετά την παρουσίαση των τριών ‘γυμνών’ μοτοσυκλετών της CB1000R, CB300R και CB125R το 2018, η Honda φέρνει τώρα τη μοναδική εμφάνιση Neo Sports Café’ στη μεσαία κατηγορία.

Η στιλιστική ‘γλώσσα’ είναι σύγχρονη και μινιμαλιστική, και ‘παντρεύει’ στοιχεία εμπνευσμένα από café racer και μία εξαιρετικά συμπαγή ‘τραπεζοειδή φόρμα’, διαμορφώνοντας ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Ο εν σειρά τετρακύλινδρος κινητήρας δίνει δυναμικά το παρών, ενώ  ο χαρακτηριστικός, στρογγυλός προβολέας και το ανάγλυφο ρεζερβουάρ καυσίμου υπογραμμίζουν την αίσθηση Neo Sports Café’.

Η premium εμφάνιση συνοδεύεται από premium προδιαγραφές: Ανάποδο πιρούνι Showa 41mm ‘Separate Function’, τετραπίστονες, ακτινικές εμπρός δαγκάνες, Honda Selectable Torque Control, συμπλέκτης ελεγχόμενης ολίσθησης και υπερσύγχρονα όργανα.

Το αποτέλεσμα είναι μία επιθυμητή, ‘γυμνή’ μοτοσυκλέτα μεσαίου βάρους με ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ, επιδόσεων και κορυφαίων προδιαγραφών.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner