Η Michelin αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών MotoGP έως το 2026 – ΕΠΙΣΗΜΟ

Η θρυλική γαλλική μάρκα θα παραμείνει ο επίσημος, μοναδικός προμηθευτής ελαστικών της μεγάλης κατηγορίας από το 2024-2026

 

Η Dorna Sports είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει μια νέα τριετή παράταση συμβολαίου με τη Michelin, η οποία θα δει τη θρυλική γαλλική εταιρεία να συνεχίσει ως μοναδικός, επίσημος προμηθευτής ελαστικών στο MotoGP ™ τουλάχιστον μέχρι το 2026. Η νέα τριετής συμφωνία θα οδηγήσει σε συνεργασία μεταξύ της Michelin και το MotoGP ™ φτάνουν στο ορόσημο μιας δεκαετίας μαζί.Η Michelin, με έδρα το Clermont-Ferrand στη Γαλλία, έγινε ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών για το MotoGP ™ το 2016. Η κορυφαία κατηγορία αγώνων Grand Prix μοτοσικλετών από τότε απολαμβάνει έναν από τους πιο κοντινούς ανταγωνισμούς στην ιστορία, δημιουργώντας μια αληθινή χρυσή εποχή. Τα ρεκόρ καταρρίπτονται τακτικά, με τα δέκα από τα 15 κορυφαία ρεκόρ όλων των εποχών να έχουν τεθεί από το 2018, τέσσερα από τα οποία είναι από το 2021.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η μάρκα Michelin θα συνεχίσει να προβάλλεται στο trackside σε κάθε εκδήλωση και θα είναι ο χορηγός τίτλου ενός Grand Prix κάθε σεζόν.

Florent Ménégaux, Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin : «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει από την επιστροφή της Michelin στο MotoGP και σήμερα, λογικά, επεκτείναμε τη συνεργασία μας με την Dorna Sports. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την τεχνολογική πρόοδο που σημειώθηκε με προϊόντα, καθώς και τα πολλά ρεκόρ που καταρρίφθηκαν μαζί με τους συνεργάτες μας. Αυτό το Πρωτάθλημα προσφέρει στους οπαδούς ένα μαγευτικό θέαμα και είναι προσβάσιμο μέσω ψηφιακών πλατφορμών απαράμιλλη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το να είσαι συνεργάτης του MotoGP συνεπώς αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τη Michelin να προσελκύσει κοινό και παίκτες σε όλους τους τομείς του οράματος, της μάρκας, των ελαστικών και της καινοτομίας. Για τη Michelin, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένα εργαστήριο που ενθαρρύνει τη μεταφορά της εμπειρογνωμοσύνης του και των βιώσιμων λύσεων προς όφελος όλων ».

Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports : «Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Michelin μέχρι τουλάχιστον το 2026. Η Michelin ήταν ζωτικός συνεργάτης για το MotoGP από τότε που έγινε προμηθευτής ελαστικών στην κορυφαία κατηγορία το 2016, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε μία από τις μεγαλύτερες εποχές ανταγωνισμού στην ιστορία των αγώνων Grand Prix μοτοσυκλετών. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φτάσουμε σε μια δεκαετία συνεργασίας και ελπίζω να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή την απίστευτη βάση μαζί. Αυτή η συμφωνία είναι φανταστική είδηση ​​για όλους μας Πρωτάθλημα.»

Related Posts