Η MV Agusta Superveloce Ago ψηφίστηκε σαν η καλύτερη μοτοσυκλέτα της EICMA 2021

Στη φετινή EICMA, το MV Agusta Superveloce Ago κέρδισε τον τίτλο της «Καλύτερης μοτοσυκλέτας του σόου».

Ο διαγωνισμός, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Motociclismo και τροφοδοτήθηκε από την Garmin, είδε το Superveloce Ago να παίρνει το προβάδισμα αμέσως από την παρουσίαση της έκδοσης του 2021 της έκθεσης και να διατηρεί σταθερό προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το νέο τρικύλινδρο συγκέντρωσε το 47,2% των ψήφων δόθηκε από τους 12.567 επισκέπτες που ψήφησαν. Η δεύτερη θέση πήγε στο Aprilia Tuareg με 19%, ενώ το Moto Morini X-Cape κατέλαβε την τρίτη θέση με 7,9%.

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια MV Agusta είναι ένα έργο τέχνης χωρίς προηγούμενο και έχει κυριολεκτικά ενθουσίασε το κοινό του σόου.

Η απονομή του βραβείου έγινε το απόγευμα, της τελευταίας μέρας της EICMA, στο περίπτερο Motociclismo, παρουσία του Giacomo Agostini και των υπεύθυνων της εταιρίας , της έκθεσης και του διαγωνισμού!

Από την πρώτη του εμφάνιση τον περασμένο μήνα στην πίστα αγώνων του Misano, το Superveloce Ago βρίσκεται ψηλά στη λίστα επιθυμιών των λάτρεις της μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο.

Το μοντέλο αφιερωμένο στον πρωταθλητή από το Μπέργκαμο έχει κατασκευαστεί στο χέρι σε μια περιορισμένη έκδοση των 311 μονάδων, ισάριθμες νίκες στην καριέρα του Agostini, ενώ οι πρώτες δεκαπέντε είναι αφιερωμένες στους τίτλους του παγκοσμίου πρωταθλητή. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει μια πλάκα από ανθρακονήματα που θυμίζει το ακριβές έτος καθενός από τους τίτλους. Κάθε μοτοσυκλέτα φέρει την υπογραφή του Agostini, προσωπικά, καθιστώντας την ένα περιζήτητο και διάσημο συλλεκτικό κομμάτι. Πολλά μέρη των φέρινγκ είναι από ανθρακονήματα, ενώ οι αναρτήσεις Öhlins είναι πλήρως ρυθμιζόμενες.

Το κιτ του Superveloce είναι αρκετά μοναδικό και περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό ασύμμετρο σύστημα εξάτμισης Arrow, με δύο σωλήνες ουράς στα αριστερά και έναν στη δεξιά πλευρά του μηχανήματος. Ο ασημί/γκρι χρωματισμός του φέρινγκ είναι αφιερωμένος στην αγωνιστική κληρονομιά της μάρκας και συμπληρώνεται από ένα έντονο μεταλλικό κόκκινο, που ονομάζεται Rosso Ago, για εκπληκτική ζωντάνια.