Η Pramac Ducati αλλάζει όνομα και χρώμα μετά την είσοδο νέου χορηγού – Φωτογραφίες

Η ομάδα της Pramac Racing αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό νέο χρώμα για τις δύο μοτοσυκλέτες της MotoGP ενόψει του Ιταλικού Grand Prix που θα χρησιμοποιήσει για το υπόλοιπο του 2022.

Δεν είναι συνηθισμένο για μια ομάδα MotoGP να αλλάζει τα χρώματά της στη μέση της σεζόν, πόσο μάλλον μόνιμα.

Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, η δομή που ανήκει στον Paolo Campinoti εκμεταλλεύτηκε τον αγώνα του για να δείξει χρώματα που θα παραμείνουν στα φέρινγκ και τα κοστούμια των Jorge Martin και Johann Zarco για τα επόμενα τρία χρόνια.

Και είναι ότι, σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή διεθνούς κρίσης, η είσοδος ενός νέου χορηγού, όποια κι αν είναι η στιγμή, είναι πάντα ευπρόσδεκτη, γι’ αυτό η PRAMAC Ducati θα τροποποιήσει την εικόνα της από σήμερα αφού έχει καταλήξει σε συμφωνία χορηγίας με την Prima Assicurazioni, μια γνωστή ιταλική ασφαλιστική εταιρεία με περισσότερους από δύο εκατομμύρια πελάτες που είναι από σήμερα «Χορηγός Τίτλου» της PRAMAC Racing μέχρι το 2025.

Από εδώ και στο εξής, το μωβ που χαρακτηρίζει την Prima θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στις μοτοσυκλέτες PRAMAC, τόνος που μπαίνει πλήρως και στα ρούχα και τις φόρμες των αναβατών, στη διακόσμηση των pits και στην ένδυση του προσωπικού της ομάδας. Και δεν υπάρχουν μόνο οπτικές αλλαγές: η ονοματολογία της ομάδας είναι επίσης νέα, υιοθετώντας το όνομα της Prima PRAMAC Racing.

«Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Pramac Racing», είπε ο Campinoti κατά την παρουσίαση των νέων χρωμάτων . «Είμαι περήφανος που μπορώ να ανακοινώσω την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας μεταξύ της Pramac Racing και της Prima Assicurazioni εδώ στο Grand Prix του Mugello. Σήμερα τα χρώματα της Pramac Racing αλλάζουν για να φέρουν το μωβ στην ιστορία μας. Το όνομα της ομάδας μας θα είναι  Prima Pramac Racing για τα επόμενα τρία χρόνια, ελπίζοντας ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης και συναρπαστικής περιπέτειας, είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα πετύχουμε μεγάλη ικανοποίηση. Ευχαριστώ τον George Ottathycal (Διευθύνων Σύμβουλος της Prima Assicurazioni) για την πίστη σε αυτό το σπουδαίο έργο μαζί μας.»  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts