Κερδίστε ένα Κράνος SCORPION στον μεγάλο διαγωνισμό του Biker Spirit

Ο διαγωνισμός έληξε στις 3 Ιανουαρίου 2016 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 5 Ιανουαρίου 2016, μετά την κλήρωση – η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.

Δείτε τον τυχερό νικητή της κλήρωσης για το Κράνος SCORPION

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και έτσι το Biker Spirit και η εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ σας κάνουν δώρο για το νέο έτος ένα κράνος και φροντίζουν για την ασφάλεια σας!

Κερδίστε ένα Κράνος SCORPION EXO-710 AIR παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας.

Τελευταία ημέρα συμμετοχής 3/1/2016.

Το κράνος είναι βασικός εξοπλισμός για έναν μοτοσικλετιστή, είναι το βασικότερο που πρέπει να παίρνει κάποιος από την στιγμή που αποφασίζει να ανέβει σε μοτοσυκλέτα.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, θα πρέπει να κάνεις Like την σελίδα του Biker Spirit ΕΔΩ, να κοινοποιήσεις τον διαγωνισμό στους φίλους σου (το συγκεκριμένο άρθρο) και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα παρακάτω, (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού), ώστε να μπεις στην κλήρωση για ένα Κράνος SCORPION EXO-710 AIR, μια ευγενική χορηγία της εταιρίας ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 3 Ιανουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κράνος SCORPION EXO-710 AIR, επισκεφτείτε τη σελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας (της εταιρίας ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ) >> ΕΔΩ <<.

———————————————————————————————————————-
Κάνε  Like την σελίδα του Biker Spirit ΕΔΩ
[easy-fb-like-box url=”https://www.facebook.com/BikerSpiritMagazine” width=”100%” height=”” faces=”true” hidecover=”true” posts=”false”]

———————————————————————————————————————-

diagonismos-KRANOS-scorpion

Παραλαβή βραβείου

Η παραλαβή του Κράνους SCORPION EXO-710 AIR θα γίνει απευθείας από την εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, παρουσία και του Biker Spirit. Για να παραλάβετε το κράνος SCORPION EXO-710 AIR, θα πρέπει να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα, ώστε να γίνει και η σωστή διασταύρωση.

Ο νικητής του διαγωνισμού, θα ειδοποιηθεί με e-mail αλλά και τηλεφωνικά, ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Biker Spirit.

Το Biker Spirit και η εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Θέλουν με αφορμή το διαγωνισμό να αφυπνίσουν τους οδηγούς για την ασφάλεια τους, τονίζοντας την αναγκαιότητα της χρήσης του  κράνους, σε κάθε περίπτωση.

 Ο διαγωνισμός του Biker Spirit προβάλλεται και έχει σαν Χορηγούς Επικοινωνίας Διαγωνισμού τα παρακάτω  site που ασχολούνται μόνο με τους διαγωνισμούς στην Ελλάδα: SaveAndWin.gr  –  ediagonismoi.gr – nethall.gr –  KERDISETO – e-contest.gr

Όροι συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας IGF Productions (Biker Spirit)  καθώς και των εταιρειών που προσφέρουν τα δώρα, όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

2. Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους να κάνουν like στην Σελίδα μας και να κοινοποιήσει  τον διαγωνισμό, ώστε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των δώρων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, Πόλη) μέχρι 3/1/2016.

3. Ο Νικητής στο διαγωνισμό θα αναδειχθεί με κλήρωση -η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία του Biker Spirit.

4. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω mail καθώς και με τηλέφωνο ενώ θα αναρτηθεί και στην σελίδα μας www.bikerspirit.net. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εντοπιστεί (π.χ. λόγω αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού) και δεν επικοινωνήσει ο ίδιος με το περιοδικό σε διάστημα 3 ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης, χάνει τo δώρο του, και το Biker Spirit απαλλάσσεται κάθε υποχρέωσης απέναντι του και στη θέση του θα καλείται ο αναπληρωματικός , για τον οποίο θα ισχύουν οι ίδιοι όροι.

5. Η Παραλαβή του Κράνους SCORPION EXO-710 AIR θα γίνει απευθείας από την εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ παρουσία και του Biker Spirit. Για να παραλάβετε το κράνος SCORPION EXO-710 AIR, θα πρέπει να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα, ώστε να γίνει και η σωστή διασταύρωση.

6. H συμμετοχή στο διαγωνισμό και η αποδοχή των όρων συνιστά έγκριση των υποψηφίων για χρήση του ονόματός τους και των προσωπικών τους στοιχείων, με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ο νικητής ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά του διοργανωτή του διαγωνισμού ή του δωροθέτη και εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

7. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους του διοργανωτή του διαγωνισμού  τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, Πόλη) και την επεξεργασία τους.

8. Το Biker Spirit σαν διοργανωτής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποτεδήποτε το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.