Κερδίστε το Yamaha Ténéré 700 World Raid που νίκησε στο  Tunisia Desert Challenge – Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση

Η Yamaha Motor Europe συνεργάστηκε με το Riders for Health, που τροφοδοτείται από το Two Wheels for Life, για να σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις επίσημες μοτοσυκλέτες ράλι Yamaha Ténéré 700 World Raid που οδήγησαν στη νίκη στο Tunisia Desert Challenge από τον Alessandro Botturi.

Σε όλη την Αφρική, περισσότερο από το 60% του πληθυσμού ζει σε αγροτικές κοινότητες, μακριά από ιατρικά κέντρα και χωρίς μεταφορικά μέσα που να τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας. Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, το Riders for Health εργάζεται σε ολόκληρη την Αφρική για να διασφαλίσει ότι οι επαγγελματίες υγείας έχουν έναν τρόπο να προσεγγίσουν τις κοινότητες για να παρέχουν κρίσιμη υποστήριξη και ιατρικές προμήθειες με μια αξιόπιστη μορφή μεταφοράς.

Η Yamaha Motor Europe, σε συνεργασία με την Riders for Health, λάνσαρε την Yamaha Ténéré World Raid Team το 2022 για να συμβάλει στη συγκέντρωση ποσό άνω των 100.000 ευρώ για την αντικατάσταση ενός στόλου σωτήριων μοτοσυκλετών στην Γκάμπια. Τον Απρίλιο, η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της στο Tunisia Desert Challenge (TDC), με τον Ιταλό αναβάτη Botturi να κατακτά μια συναισθηματική νίκη, την πρώτη για μια μοτοσυκλέτα παραγωγής στην κατηγορία Rally Raid, τονίζοντας τις δυνατότητες της ειδικής έκδοσης Yamaha Ténéré 700 World καθώς κατέκτησε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη στον πλανήτη.

Ο συμπαίκτης του Pol Tarres έδειξε απίστευτο ρυθμό και γενναιότητα για να παλέψει με την κακή τύχη και να τερματίσει στην 30η θέση συνολικά καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο του ράλι, με τις ακραίες συνθήκες του TDC να παρέχουν την τέλεια δοκιμή για τα αγωνιστικά διαπιστευτήρια του νέου Yamaha Ténéré 700 World Raid.

Μπορείτε να ξαναζήσετε όλη τη δράση και το δράμα από την Τυνησία πηγαίνοντας αποκλειστικά στα παρασκήνια με την ομάδα στο παρακάτω βίντεο καθώς βοήθησαν μέσα από τις αντιξοότητες να βγουν νικητές.

Για την ευκαιρία σας να κερδίσετε μια από τις επίσημες μοτοσυκλέτες ράλι Yamaha Ténéré 700 World Raid που αγωνίστηκαν με την ομάδα, καθώς και την ευκαιρία μιας μοναδικής εμπειρίας οδήγησης με τον Botturi ή τον Tarres και πολλά άλλα βραβεία, μπορείτε εγγραφείτε για να λάβετε μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση δώρων εδώ.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα βοηθήσουν στην παροχή βασικού εξοπλισμού που θα επιτρέψει στο Riders for Health να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά τους σε όλη την αφρικανική ήπειρο.

Η επόμενη πρόκληση για την Yamaha Ténéré World Raid Team καθώς συνεχίζει να βοηθά στην ευαισθητοποίηση των Riders for Health είναι το Africa Eco Race (AER) στις 15-30 Οκτωβρίου, αγώνας ο οποίος ακολουθεί την αρχική διαδρομή Παρίσι-Ντακάρ. Ξεκινώντας από το Μονακό, το AER θα προσφέρει άλλη μια ευκαιρία στην ομάδα να επιδείξει τις δυνατότητες του Ténéré 700 World Raid ενάντια στους πρωτότυπους αντιπάλους του, με τη διαδρομή να καλύπτει πάνω από 6.000 χιλιόμετρα καθώς διασχίζει το Μαρόκο και τη Μαυριτανία πριν τερματίσει δίπλα στο θρυλικό Lac Rose στο Ντακάρ, Σενεγάλη.

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση »

 

Η Yamaha επιστρέφει στις Αφρικανικές ρίζες με το νέο πρόγραμμα Ténéré World Raid Rally – Video