Κουζής και Λυρίου οι νικητές του 5ου αγώνα Motocross στα Δουνέϊκα Ηλείας – Αποτελέσματα

Ο 5ος αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross έγινε στην πίστα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ» στα Δουνέϊκα Ηλείας.

MX1

Στην MX1 μεγάλος νικητής για πέμπτη συνεχόμενη φορά φέτος ο δεκαπέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος, Παναγιώτης Κουζής (1-1),  ενώ στην δεύτερη θέση ήταν ο Αργύρης Τσαρνάς (4-2), , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοντολέτας (2-3).

MX2

Στην ΜΧ2 είχαμε μια επανάληψη του 4ου αγωνα με νικητή για μια ακόμα φορά τον Νίκο Λυρίου(1-1) που κέρδισε και τα δυο σκέλη, ενώ δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (3-2) και τρίτος ο Παναγιώτης Παπίλας (2-3), ενώ στην MX2T νικητής ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου (1-1) που κέρδισε και τα δυο σκέλη.

OPEN

Στην OPEN νικητής ο Βασίλης Πακαταρίδης (1-1) με δεύτερο τον Νίκο Σωτηρόπολο(2-2) και  τρίτο τον Ανδρέα Μπαντούνα (3-3).

MX85

Στην κατηγορία MX85, νικητής ήταν ο Μάριος Κανάκης (1-1), όπου κέρδισε και τα δυο σκέλη μπροστά από τους Νίκο Κανελλόπουλο (5-2) και τον Νίκο Κοσταβέλο (4-3)

MX65

Στην κατηγορία ΜΧ65, νίκησε ο Δημήτρης Γανωτής (1-1) όπου κέρδισε και τα δυο σκέλη, δεύτερος ο Μιχάλης Σακελλαρίου  (3-2) και τρίτος ο Σωτήρης Φωτάκης (2-3).

QUAD

Στην κατηγορία QUAD, νίκησε ο Βασίλης Τριανταφύλλου (1-1) με δεύτερο τον Κώστα Ντούζο (2-2), και τρίτο τον (3-2), Αλέξανδρο Κατσινέλη, ενώ στην κατηγορία QUAD Β νικητής ήταν ο Κώστας Τσέλας .

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner