Κουζής – Τουρατζίδης επικρατούν στην λασπωμένη Χαλκίδα – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε ένα δύσκολο τερέν έγινε ο 2ος αγώνας Motocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για το 2017, που έγινε στην Χαλκίδα στην πίστα ΠΕΙ Δοκού, από την ΑΜΛΕΧ.

Με την βροχή να πέφτει όλη την εβδομάδα, το τερέν έγινε δύσκολο για τους 110 συμμετέχοντες.
Το αποτέλεσμα ήταν η μικρή κατηγορία των λιλιπούτειων αναβατών MX65 να μην γίνει.

Στην μεγάλη κατηγορία MX1 επικράτησε ο πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής που κέρδισε το δεύτερο σκέλος, ενώ στον πρώτο σκέλος τερμάτισε στην 2η θέση, πίσω από τον Δημήτρη Κοντολέτα, που κέρδισε το πρώτο σκέλος.

Ο Δημήτρης Κοντολέτας με την πρώτη θέση στο πρώτο σκέλος και την 4η στο δεύτερο σκέλος ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου, μπροστά από τον Γιώργο Ηλιόπουλο, που ήταν ο ταχύτερος την ήμερα των χρονομετρημένων και τερμάτισε 3ος στο πρώτο σκέλος και 2ος στο δεύτερο σκέλος!

Στην κατηγορία MX2 βρίσκουμε τρεις αναβάτες με Yamaha με τον Γιάννη Τουρατζίδη που επικράτησε και στα δυο σκέλη, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ στο δεύτερο σκαλί με δυο δεύτερες θέσεις και στα δυο σκέλη ο μικρός του αδελφός, Δημήτρης Τουρατζίδης!
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Βασίλης Χρυσοχος που τερμάτισε και στα δυο σκέλη στην τρίτη θέση.

Στην κατηγορία OPEN ο Βασίλης Πακαταρίδης επικράτησε και στα δυο σκέλη κερδίζοντας και την πρώτη θέση στο βάθρο με 50 βαθμούς!
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σταμάτης Δημολιάνης με μια 4η θέση στο πρώτο σκέλος και μια 2η στο δεύτερο σκέλος, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Καδόγλου, με δυο τρίτες θέσεις!

Στην κατηγορία MX85 Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σταύρος Μαυράκης, κερδίζοντας μια τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος και μια 1η στο δεύτερο σκέλος.
Στην δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Μάριος Κανάκης, αφού τερμάτισε και στα δυο σκέλη στην δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Σωτήρης Πασπαλιάρης με μια 5η και μια 3η θέση στα δυο σκέλη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΚΕΛΗ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner