Με νίκη ξεκίνησε η Yamaha Tsokos Racing στον 1ο αγώνα του ΠΠΤ στην Τρίπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1ος αγώνας του Π.Π.Τ. μοτοσυκλετών 2019 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου φέτος ο θεσμός κλείνει 30 χρόνια!

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ο Λέανδρος Ντότσικας και η ομάδα Yamaha Tsokos Racing που συμμετέχουν στην κατηγορία Racing 250, κερδίζουν την pole position με χρόνο 1:06.976 που αποτελεί ρεκόρ για την βρεγμένη πίστα στην Τρίπολη!

Ο Λέανδρος Ντότσικας και η ομάδα Yamaha Tsokos Racing επανέρχονται φέτος στο πρωτάθλημα, κάνωντας και πάλι την διαφορά με αυτήν την pole position στην βρεγμένη πίστα της Τρίπολης.

Κυριακή του αγώνα, εκκίνηση στην κατηγορία Racing 250 και ο Λέανδρος Ντότσικας κάνει μια διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο +20.164, έτσι, κατάφερε μια άνετη νίκη με την ίδια διαφορά, χωρίς να απειληθεί από κανέναν σε όλο τον αγώνα!

Δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Κίτσος που ξεκίνησε από την 4η θέση, ενώ για αρκετούς γύρους 2ος ήταν ο Ανδρέας Λεφέβρ, ο οποιος εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη, τέλος, το βάθρο συμπλήρωσε ο Χρήστος Παπανικολάου, που ξεκίνησε 2ος και πίεσε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα για την 2η θέση άλλα τελικά δεν κατάφερε να περάσει και έτσι αρκέστηκε στην τρίτη θέση!

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing είχε επίσης και την τεχνική προετοιμασία και υποστήριξη, του πρωτοεμφανιζόμενου Γιάννη Περιστερά, ο οποίος κέρδισε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία του ΝΕΩΝ όσο και στην SS300 όπου κατέκτησε την 2η θέση! Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Περιστεράς είναι μόλις 13 χρονών και 349 ημερών και είναι ο μικρότερος νικητής του Π.Π.Τ. από την αρχή του θεσμού, εδώ και 30 χρόνια!

Ευχαριστημένοι οι ιθύνοντες και οι φίλοι και χορηγοί της ομάδας Yamaha Tsokos Racing με τον οδηγό τους Λέανδρο Ντότσικα, δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο υπόλοιπο του Π.Π.Τ. 2019

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της για την αμέριστη συμπαράσταση τους, που είναι οι εξής:

Το Αρτοποιϊο Ζαχαροπλαστείο ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ, τα ελαστικά METZELER από την εταιρεία INTRAMOTO, την εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά, την YAMAHA μέσω του επίσημου εκπροσώπου της στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., τα κράνη SHOEI του κ. Γιάννη Τζωρτζώπουλου, MANOS INJECTION & PERFORMANCE, τον personal trainer TOTAL POWER & FITNESS τον κ. Νίκο Νικολακόπουλο, την AG SERVICE του κ. Αντώνη Γεραγωτέλλη, το φυσικοθεραπευτήριο ΦΥΣΙΟΛΥΣΙΣ, την εταιρεία AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, την εταιρεία ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, την εταιρεία MOURATIS GP για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, την εταιρεία RACE TECH του κ. Παπαγιάννη για τις εξατμίσεις, την εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, την εταιρεία BIZZARE STICKERS του κ. Ηρακλή Λεοντή για τα αυτοκόλλητα, τα πανό και τις σημαίες της ομάδας, οι βαφές των μοτοσυκλετών έγιναν από την εταιρεία RAINBOW ΒΑΦΕΣ, αλλά και την Superbmotos.com για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας (φορτηγό, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετών κ.α.) αλλά και την διαχείρηση επικοινωνίας της ομάδας.  Τέλος, τους χορηγούς επικοινωνίας της ομάδας, που είναι το περιοδικό MOTO, το περιοδικό MOTOGP World και το περιοδικό BIKER SPIRIΤ. Επίσης σημαντική συνεισφορά έχουν στην ομάδα ο κ. Νίκος Οικονόμου.

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα δώσει το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού της με τους πολυπληθείς και αγαπητούς φίλους της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, στον επόμενο αγώνα της χρονιάς, στις Σέρρες στην 1 & 2 Ιουνίου 2019 (διπλός αγώνας)!

Related Posts