21 April 2024
Motocross 2017

Με τρεις αναβάτες στο βάθρο η KTM MX TEAM στον αγώνα της Χαλκίδας

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross να μπαίνει στην καλοκαιρινή του περίοδο, ο Γιώργος Ηλιόπουλος καταφέρνει να ανέβει στη δεύτερη θέση της ΜΧ1, ο Νίκος Λυρίου στην τρίτη της ΜΧ2 και ο Άγγελος Βογιατζής στη δεύτερη της ΜΧ2Τ.

Ηλιόπουλος, Λυρίου & Βογιατζής εντός της 1ης τριάδας στον πέμπτο αγώνα του Π.Π. MX

Οι τρεις αναβάτες της ΚΤΜ ΜΧ Team έδειξαν σωστά προετοιμασμένοι, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα με τις υψηλές θερμοκρασίες και τη σκόνη και είχαν για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες τους.

Στην 2η θέση της MX1 ανεβαίνει ο Γιώργος Ηλιόπουλος

#3 Γιώργος Ηλιόπουλος – KTM 450 SX-F
2ος ΜΧ1 [3ος Α΄Σκέλος / 2ος Β’ Σκέλος] Στο γρήγορο τερέν της Χαλκίδας, ο Γιώργος Ηλιόπουλος είχε καλές εκκινήσεις και βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα στο πρώτο σκέλος παίρνοντας τελικά την τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος φτάνοντας στη δεύτερη θέση που του έδωσε και την αντίστοιχη θέση στην τελική κατάταξη. Συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς ο Γιώργος πλέον βρίσκεται έναν μόλις βαθμό μακριά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σήμερα έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνες με πολλές μάχες. Στο πρώτο σκέλος παρότι βρέθηκα στην πρώτη θέση δεν κατάφερα να κρατήσω το ρυθμό που ήθελα καθώς κουράστηκα σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο σκέλος έκανα καλύτερη διαχείριση των δυνάμεων μου. Ξεκινώντας όχι τόσο δυνατά, ανέβασα προοδευτικά την απόδοσή μου κατάφερα να φτάσω στη δεύτερη θέση και να πάρω έτσι ένα καλό αποτέλεσμα στο σύνολο της ημέρας. Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και στους δύο επόμενους αγώνες και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακή επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν 2 μήνες για τον Νίκο Λυρίου

#161 Νίκος Λυρίου – KTM 250 SX-F
3ος ΜΧ2 [3ος Α΄Σκέλος / 3ος Β’ Σκέλος] Έχοντας μείνει σχεδόν δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Ροδίτης αναβάτης επέστρεψε γεμάτος όρεξη. Σημειώνοντας τον τρίτο χρόνο στα δοκιμαστικά και μπαίνοντας δυνατά και στα δύο σκέλη της ΜΧ2, κατάφερε να πάρει δύο τρίτες θέσεις και να φέρει την KTM 250 SX-F για πρώτη φορά φέτος στο βάθρο της κατηγορίας.

Νιώθω πολύ όμορφα που επέστρεψα στην αγωνιστική δράση. Όλο το Σαββατοκύριακο προσπάθησα να οδηγήσω σταθερά, χωρίς λάθη και να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από καιρό κατάφερα να ανέβω και πάλι στο βάθρο. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά στους επόμενους αγώνες.”

Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ο μόλις 16 ετών Άγγελος Βογιατζής

#111 Άγγελος Βογιατζής – KTM 150 SX [κατηγορία ΜΧ2]
2ος ΜΧ2Τ [2ος Α΄Σκέλος / 2ος Β’ Σκέλος] Συνεχώς ανοδική παραμένει η πορεία του μόλις 16 ετών Άγγελου Βογιατζή. Στη σέλα της δίχρονης ΚΤΜ 150 SXπλησίασε πιο πολύ από ποτέ στην πρώτη θέση της κατηγορίας στον αγώνα της Χαλκίδας. Επιτυγχάνοντας δύο τερματισμούς στη δεύτερη θέση, εξασφάλισε για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα την παρουσία του στο βάθρο της ΜΧ2Τ.

Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο για μένα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και από τη στήριξη που έχω, τόσο από την οικογένεια μου όσο και από την ομάδα. Στον αγώνα τα έδωσα όλα και κατάφερα όχι μόνο να πάρω τη δεύτερη θέση στην ΜΧ2Τ αλλά και τη δέκατη συνολικά στην ΜΧ2. Συνεχίζουμε δυνατά ώστε να διατηρήσουμε τη θέση μας και να πλησιάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην πρώτη θέση.”

Το καλύτερο αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς σημείωσε ο Νίκος Λυρίου

Ιάσονας Μπιζιργιάννης – Team Manager – KTM MX Team 2017
Επιστρέψαμε στην πίστα της Χαλκίδας με εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές του δεύτερου γύρου. Για πρώτη φορά φέτος βρεθήκαμε αντιμέτωποι με θερμοκρασία άνω των 30°C που στα δεύτερα σκέλη συνδυάστηκε με σκόνη δυσκολεύοντας το έργο των αναβατών. Στην ΜΧ1 ο Γιώργος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε πολύ δυνατός κάνοντας καλό αγώνα και στα δύο σκέλη. Με λίγη καλύτερη διαχείριση δυνάμεων στο πρώτο σκέλος, ίσως να είχε πάρει λίγους περισσότερους βαθμούς αλλά ακόμα και έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση της κατηγορίας.
Γεμάτοι ικανοποίηση είμαστε από την επιστροφή του Νίκου Λυρίου μετά τον τραυματισμό του. Ο Νίκος κατάφερε να σημειώσει το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα και περιμένουμε ακόμα περισσότερα στους επόμενους αγώνες. Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ήταν ο μαχητικός Άγγελος Βογιατζής, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς τον πήχη των προσδοκιών μας. Αυτή τη φορά κατάφερε να μείνει σε μικρή απόσταση από την πρώτη θέση της ΜΧ2Τ ενώ παράλληλα μπήκε στη δεκάδα της βαθμολογίας στην ΜΧ2.”

O Γιώργος Ηλιόπουλος ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της ΜΧ1

ΔΙΠΛΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΗΝ OPEN
Αμφότεροι οδηγώντας μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 450 SX-F, οι Χρήστος Τομαράς και Σταμάτης Δημολιάνης ολοκλήρωσαν τον αγώνα στη δεύτερη και τρίτη θέση της κατηγορίας Open αντίστοιχα.
Η ΚΤΜ ΜΧ Team θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στον έκτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στη Μεγαλόπολη (20-21 Μαΐου).

Αποτελέσματα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, 5ος Γύρος
ΜΧ1 – Τελικά
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 50 βαθμοί, 2. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 42,
3. Αργύρης Τσαρνάς (Husqvarna) 40
ΜΧ1 – 1ο Σκέλος
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 28:42.086, 2. Αργύρης Τσαρνάς (Husqvarna) +6.438, 3. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) +29.921
ΜΧ1 – 2ο Σκέλος
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 30:31.530, 2. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ), +6.59
3. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) +35.22

ΜΧ2 – Τελικά
1. Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha) 50 βαθμοί, 2. Παναγιώτης Παπίλας (Honda) 44, 3. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ) 40
ΜΧ2 – 1ο Σκέλος
1. Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha) 29:42.315, 2. Παναγιώτης Παπίλας (Honda) 30:14.634, 3. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ) 30:40.653
ΜΧ2 – 2ο Σκέλος
1. Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha) 29:26.621, 2. Παναγιώτης Παπίλας (Honda) +23.343, 3. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ) +28.358

ΜΧ2T – Τελικά
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 50 βαθμοί, 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 44, 3. Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος (ΚΤΜ) 38
ΜΧ2T – 1ο Σκέλος
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 14 γύροι, 31:17.343, 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 30:47.098, 3. Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος (ΚΤΜ) 29:51.658
ΜΧ2T – 2ο Σκέλος
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 29:35.234, 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) + 00:48.492, 3. Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος (ΚΤΜ) +01:54.940

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events