Μια Honda RC213V-S στο Isle of Man TT 2016

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση μας έρχεται από την Νήσο του Μαν όπου η ισχυρότατη Superbike της Honda, RC213V-S θα αγωνιστεί στους φετινούς αγώνες στα χέρια του 10 φορές κατακτητή TT, Bruce Anstey. Μια μοτοσυκλέτα προδιαγραφών MotoGP θα τρέξει στους ιστορικούς αγώνες του Isle of Man και είναι κάτι που από μόνο του είναι ενδιαφέρον, όποια αποτελέσματα και να φέρει.

RC213VΗ Valvoline Racing, η ομάδα του Clive Padgett, επιβεβαίωσε ότι ο αναβάτης από την Νέα Ζηλανδία θα τρέξει με την εξωτική V4 μοτοσυκλέτα για τους αγώνες RST Superbike και PokerStars Senior TT. Ο Anstey δεν έχει ακόμη κάνει δοκιμές με την μοτοσυκλέτα, αλλά ξεκινά άμεσα, παράλληλα με την Fireblade του που το χάρισε την νίκη πέρσι στην κατηγορία Superbike TT.

“Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP στο ΤΤ και αυτό το όνειρο γίνετε πραγματικότητα. Ο Clive είναι το μόνο πρόσωπο στον κόσμο που θα μπορούσε τολμήσει κάτι τέτοιο και αν αυτός πιστεύει ότι είναι ΟΚ είμαι μαζί του 100%. Δεν είχαμε καθόλου χρόνο με την μοτοσυκλέτα, μόλις βγήκε από το κουτί της και εκείνος είπε θα την τρέξουμε. Η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά για να καταστεί έτοιμη για το ΤΤ.”

7539E21F633344ECB04999A08D56BB1BΟ δέκα φορές νικητής αγώνα TT Bruce Anstey είναι πεπεισμένος ότι η ισχυρή V4 θα είναι αποτελεσματική στα βουνά του Isle of Man. “Το RCV θα είναι το απόλυτο όπλο, επειδή είναι ισχυρότατη αλλά και ευκίνητη σαν μια μοτοσυκλέτα 600cc. Θα πρέπει να είναι σταθερή αφού είναι πάνω από 2 ίντσες περισσότερο μακριά από ένα Fireblade, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ μικρή και ευκίνητη. Πραγματικά ανυπομονώ να δω πώς θα είναι ο χωρισμός της μέσα στις γρήγορες στροφές, διότι πιστεύω θα είναι σε θέση να αλλάζει κατεύθυνση πολύ γρήγορα.”

Θα είναι πραγματικό ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός και αναμένουμε να δούμε τι αποτελέσματα θα φέρει αυτή η εξαιρετική μοτοσυκλέτα πάνω σε έμπειρα χέρια. Να θυμίσουμε ότι τους φετινούς αγώνες θα έχουμε την δυνατότητα να τους παρακολουθήσουμε LIVE  μέσα από κάμερες υψηλής ευκρίνειας και 360 μοιρών. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

iomtt

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Isle Of Man, για τους χρόνους και τις ταχύτητες που έχουν σημειωθεί με ένα κλικ στην παρακάτω εικονα-σύνδεσμο:

IOMTT-2016-BS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner