Μοναδικό Ducati Panigale Superleggera V4J, εμπνευσμένο από την Lamborghini

O ιδιοκτήτης ενός από τα 500 μοντέλα της σούπερ σπορ περιορισμένης έκδοσης, Ducati Panigale Superleggera V4, άλλαξε την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σύμφωνα με τα χρώματα της Lamborghini Aventador SVJ του, δημιουργώντας εάν μοντέλο που είναι μοναδικό στον κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης ενός Ducati Panigale Superleggera V4 έχει μεταμορφώσει την μοτοσυκλέτα του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, που την κάνει μοναδική στον κόσμο.

Πρώτα απ ‘όλα γιατί είναι ο αριθμός 500 από τις 500 συνολικές μονάδες της περιορισμένης έκδοσης που έφτιαξε το εργοστάσιο στο Borgo Panigale. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: γιατί ο ιδιόκτητης, που είχε ήδη μια Lamborghini Aventador SVJ , αποφάσισε να μεταμορφώσει την μοτοσυκλέτα του με τα χρώματα (και το όνομα ..) του supercar του . Το αποτέλεσμα είναι η Ducati Panigale Superleggera V4J .

DUCATI … ΜΠΛΕ

Στην πράξη, ο ιδιοκτήτης δημιούργησε ένα πλήρες και μοναδικό για τον εαυτό του μοντέλο. Τα σχήματα δεν αλλάζουν, αλλάζει η εμφάνιση. Αντίο στο ερυθρόλευκο της Ducati, για μια Panigale V4 εξ ολοκλήρου βαμμένη σε μπλε, μαύρο και κίτρινο χρώμα , στα ίδια χρώματα με τη Lamborghini του τυχερού ιδιοκτήτη της. Όλες οι αυθεντικές αλλαγές στο χρώμα, καθώς και οι λεπτομέρειες: οι δαγκάνες φρένων Brembo Stylema είναι κίτρινες, όπως και οι ταινίες στο πλάι των ελαστικών Pirelli Diablo Supercorsa. Η σέλα Addirittrua έχει το κλασικό μοτίβο της Lamborghini “Y” . Ακριβώς όπως το όνομα της μοτοσυκλέτας προέρχεται από το Casa di Sant’Agata: το V4J στην πραγματικότητα καλωσορίζει το ” J ” του ” Jota», το οποίο εισάγει η Lamborghini για να ορίσει τα πιο ακραία μοντέλα της.

Στην πραγματικότητα, δεν μας εκπλήσσει και πολύ. Αν υπάρχει μοτοσυκλέτα που μπορεί να συνδυαστεί ως χαρακτηριστικά με μια Lamborghini είναι η Panigale Superleggera V4 .

Ο ιδιοκτήτης έθεσε την μοτοσυκλέτα του για δημόσια προβολή σε αντιπροσωπεία στο Newport Beach της Καλιφόρνια. Δείτε το VIDEO

DUCATI PANIGALE SUPERLEGGERA V4J: ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts