25 July 2024
KTM

Νέο KTM 1290 SUPER DUKE RR 2023 – Περιορισμένη έκδοση 500 απόλυτων Hyper Naked μοτοσυκλετών – VIDEO – Φωτογραφίες

Μετά την μεγάλη επιτυχία του KTM 1290 SUPER DUKE RR το 2021, άλλες 500 μοτοσυκλέτες του 2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR θα βγουν στην παραγωγή, και υπόσχονται τα ίδια επίπεδα αγριότητας, αλλά με μια πιο “κακή”, και πιο “σκοτεινή” εμφάνιση.

Η KTM 1290 SUPER DUKE RR θα “σκίσει” για άλλη μια φορά στην άσφαλτο, αφήνοντας μια βαθιά, αίσθηση ως η απόλυτη μοτοσικλέτα Hyper Naked σε περιορισμένα κομμάτια.

Οι αριθμοί λένε την ιστορία – 1.301 cc, 180 hp, 180 kg και 140 Nm, με εκπληκτική αναλογία ισχύος προς βάρος 1:1, καθιστώντας το εξίσου θηριώδες με τον προκάτοχό του, αλλά με πιο σκοτεινή σκιά.

Διαθέτοντας γυαλιστερή μαύρη και ματ βάση από άνθρακα, λευκά γραφικά σε αντίθεση και εντυπωσιακές πορτοκαλί πινελιές, το KTM 1290 SUPER DUKE RR 2023 ρίχνει μια δυσοίωνη σκιά με απειλητικές προθέσεις.

Επίσης έχει μια συλλογή από μοναδικά ειδικά κατασκευασμένα εξαρτήματα, τα οποία είναι ειδικά για το RR, προσθέτοντας περισσότερη επιθετικότητα και συμπεριφορά.

Με το KTM 1290 SUPER DUKE RR να είναι 11 κιλά ελαφρύτερο από ένα τυπικό KTM 1290 SUPER DUKE R EVO, κατεβάζει τους χρόνους σε μια πίστα και όταν βρεθεί στους ορεινούς δρόμους, προσφέρει στους αναβάτες το απόλυτο πακέτο Hyper Naked.

Το KTM 1290 SUPER DUKE RR είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες αναρτήσεις της WP Suspension. Μπροστά, ένα πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι φυσιγγίου WP APEX PRO 7548 Close έχει προσαρμοστεί ειδικά για το RR, ενώ ένα προσαρμοσμένο WP APEX PRO 7746 Shock αναλαμβάνει το πίσω μέρος. Το αμορτισέρ τιμονιού WP APEX PRO 7117 κρατά τα πράγματα υπό έλεγχο και προσφέρει 30 κλικ για να το φέρετε στις προδιαγραφές σας.

Τα ανθρακονήματα χρησιμοποιούνται εκτενώς, με το υποπλαίσιο να είναι κατασκευασμένο  επίσης με το ελαφρύ άνθρακόνημα.

Τα πίσω φώτα LED είναι ενσωματωμένα στα φλας LED, καθώς και στα προσαρμοζόμενα φώτα φρένων της KTM.

Ως πρόσθετο δείγμα της αποκλειστικότητας του KTM 1290 SUPER DUKE RR, οι ιδιοκτήτες θα λάβουν ένα προσαρμοσμένο κουτί από ανθρακονήματα που θα περιέχει τα κλειδιά του νέου τους BEAST.

Για τους απολύτως διψασμένους, ένα πλήρες σύστημα εξάτμισης σειράς Akrapovič EVO διατίθεται ως προαιρετικό πρόσθετο, το οποίο προσθέτει ακόμα περισσότερη δύναμη στο THE BEAST.

VIDEO

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του KTM 1290 SUPER DUKE RR περιλαμβάνουν:

 • Αναλογία ισχύος προς βάρος 1:1
 • Ανάρτηση WP APEX PRO COMPONENTS
 • Slip-on εξάτμιση Akrapovič
 • Αποκλειστικό αμάξωμα από ανθρακονήματα
 • Ελαφριά μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Εξαιρετικά ελαφρύς σφυρήλατος τροχός
 • Υποπλαίσιο από ανθρακονήματα με μια μόνη σέλα
 • Νέο, μαύρο CTG
 • Περιορίζεται σε μόνο 500 μονάδες
 • Μοναδική, επώνυμη καρμπόν κλειδοθήκη
 • Εργοστασιακός τριπλός σφιγκτήρας
 • Ρυθμιζόμενο πίσω σετ με μηχανική CNC

Το εντυπωσιακό για το KTM 1290 SUPER DUKE RR που μπορεί να υπερηφανεύεται είναι ότι έχει το πιο πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών προσανατολισμένων στην πίστα που έχουμε δει ποτέ σε μοτοσυκλέτα KTM – στάνταρ, προσθέτοντας προηγμένο TRACK και PERFORMANCE MODE.

Ενώ το KTM 1290 SUPER DUKE RR διαθέτει ήδη μια πλήρη γκάμα αποκλειστικών εξαρτημάτων και αμαξώματος, οι αναβάτες που αναζητούν περισσότερη αγριότητα μπορούν να περιηγηθούν σε μια πλήρη γκάμα ειδικά ανεπτυγμένων KTM PowerParts, μαζί με μια ειδική σειρά KTM PowerWear.

Αυτό περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο δερμάτινο αγωνιστικό κοστούμι, ειδικά συμπληρωμένο με μοναδική επωνυμία KTM 1290 SUPER DUKE RR και ταιριαστό σχέδιο.
Το 2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Οι παραγγελίες άνοιξαν στις 13 Μαρτίου και μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο μέσω επιλεγμένου αριθμού εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της KTM.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner