Νέο SYM X’PRO 125 το επαγγελματικό scooter – The Delivery Specialist – Photo

Η SYM παρουσιάζει το νέο X’Pro 125, το scooter σχεδιασμένο και κατασκευασμένο συγκεκριμένα για σκληρή επαγγελματική χρήση, με χώρους φόρτωσης εργοστασιακής κατασκευής χωρίς να προϋποθέτει μετατροπές.

Πρακτικό

Το X’Pro φέρει δύο επαγγελματικές σχάρες, η μπροστινή σχάρα βρίσκεται έξυπνα τοποθετημένη πάνω από το LED εμπρόσθιο φανάρι, ενώ έχει σχεδιαστεί με κλίση έτσι ώστε να συγκρατεί εύκολα το φορτίο που τοποθετείται εκεί. Στο πίσω μέρος του scooter συναντούμε μεγάλη εργοστασιακή σχάρα με μέγιστη μάζα φόρτωσης 30 κιλών. Η τοποθέτηση της σχάρας εντός του μεταξονίου του X’Pro, βοηθάει στη σωστή κατανομή του βάρους και επιβεβαιώνει την ευκολία χειρισμού του scooter ακόμη και με πλήρες φορτίο. Εκτός από τις σχάρες εμπρός και πίσω το X’Pro φέρει μεγάλο επίπεδο πάτωμα, με άγκιστρο ανάρτησης χειραποσκευών και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα με αρκετό χώρο ακόμη και για ένα Full Face κράνος.

Εύχρηστο

Με το δεδομένο ότι πρόκειται για όχημα εργασίας, η SYM έχει επιμεληθεί για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά κατά την καθημερινή χρήση.

  • Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση προβάλλονται σε ευκρινή LCD οθόνη.
  • Η τάπα καυσίμου βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς για εύκολο και γρήγορο ανεφοδιασμό χωρίς να απαιτείται η μετακίνηση του αναβάτη.
  • Η σέλα χαμηλή, απέχει μόλις 785mm από το έδαφος. Είναι κατασκευασμένη από πλούσιο αφρώδες υλικό, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία της, έτσι ώστε να μην κουράζει τον αναβάτη κατά την πολύωρη οδήγηση.
  • Η θύρα φόρτισης USB QC0 κάτω από τη σέλα, προσφέρεται για γρήγορη φόρτιση συσκευών εν κινήσει ή για τη τοποθέτηση συσκευής GPS.
  • Ο Αντικλεπτικός διακόπτης κάτω από τη σέλα προσφέρει τη δυνατότητα απενεργοποίησης του ηλεκτρικού συστήματος του scooter κατά τη στάθμευση.
  • Το χαμηλό βάρος (μόλις 128kg πλήρες υγρών) σε συνδυασμό με το κοντό μεταξόνιο 1320mm και τους τροχούς 12 ιντσών, καθιστούν το X’Pro ιδιαίτερα ευέλικτο και ευκίνητο στις μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

Οικονομικό

Το X’Pro κινείται από το νέο αερόψυκτο κινητήρα 125cc τεχνολογίας Euro 5 της SYM, ο όποιος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,3Nm μέγιστη ροπή. Η τροφοδοσία του κινητήρα γίνεται μέσω συστήματος ηλεκτρονικού ψεκασμού EFI της CONTINENTAL με τη μετάδοση να γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Η κατανάλωση του X’Pro είναι μόλις 2,3L/100km (WMTC 3) όπου σε συνδυασμό με το ντεπόζιτο χωρητικότητας 6,2L δύναται να προσφέρει αυτονομία άνω των 260 χιλιομέτρων.

Ασφαλές

Το X’Pro φέρει δύο δισκόφρενα, 226mm εμπρός και 220mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, όπου η αριστερή μανέτα ενεργεί και στα δύο φρένα. Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά, διαδρομής 87mm και διπλή ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση πίσω ανάρτηση και διαδρομή 80mm.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά SYM X’Pro
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τετράχρονος
ΨΥΞΗ Αερόψυκτος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ EFI CONTINENTAL
ΙΣΧΥΣ 11,5 ps / 8500 rpm
ΡΟΠΗ 10,3 Nm/ 6500rpm
ΕΚΚΙΝΗΣΗ Μίζα
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 6,2 L
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 2,3 L / 100 km (WMTC3)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ) 1900 x 682 x 1120
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 785mm
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ) 128kg
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 226mm
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΣ 220mm + CBS
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ

87mm

ΟΠΙΣΘ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΔΙΠΛΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ

80mm

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 110/70-12 47J
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 120/70-12 51J

Μάθετε περισσότερα για το SYM X’Pro στο www.sym.gr/model/xpro-125/

 

Related Posts