Νέο Triumph Tiger 1200 για το 2022 – Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και VIDEO από τις δοκιμές του πρωτοτύπου

Ελαφρύτερη και πιο δυνατή – η ολοκαίνουργια μεταμόρφωση της Tiger 1200 είναι καθ’ οδόν. Η εντελώς νέα Tiger 1200 έφτασε τώρα τα τελευταία συναρπαστικά στάδια δοκιμών.

Αν πριν από λίγες ημέρες η Triumph δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του μελλοντικού της Tiger Sport 660 ντυμένο με χρώματα “καμουφλάζ”, σήμερα είναι η σειρά της μεγαλύτερης Tiger, της Tiger 1200 , ενός μοντέλου που θα ανανεωθεί πλήρως για το 2022.

Σύμφωνα με την Triumph, το νέο Tiger 1200 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία φάση δοκιμών του πρωτοτύπου του και το νέο μοντέλο θα προσφέρει μια «συνολική μεταμόρφωση» σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με το τρέχον Tiger 1200.

Η Triumph αναφέρει σχετικά: «Η λέξη «μεταμόρφωση» απλά δεν την δικαιώνει. Σχεδιασμένη για να προσφέρει τη νέα υπέρτατη εμπειρία adventure μεγάλου κυβισμού, η απίστευτη Tiger 1200 θα προσφέρει κάθε πλεονέκτημα σε μια ολοκαίνουργια οικογένεια μοτοσυκλετών. Τώρα πολύ ελαφρύτερη από τον κοντινότερο ανταγωνισμό, με έναν εκπληκτικό μετασχηματισμό βάρους, η νέα 1200 θα συνδυάσει το πλεονέκτημα του τρικύλινδρου κινητήρα με μια νέα διάσταση σε ότι αφορά κορυφαία ευελιξία, έλεγχο και χειρισμό.»

Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σας πούμε για το νέο Tiger 1200 2022 περιμένοντας την Triumph να δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο maxi-trail της.

Για να ανοίξει η όρεξή σας, ένα σύντομο Video teaser που δημοσίευσε η Triumph:

VIDEO

Related Posts