Νικηφόρο φινάλε για τους αναβάτες της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM

Μια συναρπαστική χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross τελείωσε στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής. Με απόντα τον Φραγκίσκο Ζούνη που κατετάγη πέμπτος στην κατηγορία MX2, οι άλλοι δύο αναβάτες της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM είχαν ένα δυνατό φινάλε στον έβδομο και τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος.

#93 Νίκος Κοσιάβελος – KTM  85 SX

1ος ΜΧ85 (2ος Α΄ Σκέλος / 1ος Β΄ Σκέλος)

Ο Νίκος πήγε στον τελευταίο αγώνα με σκοπό να διεκδικήσει τον τίτλο. Ήθελε μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να το  πετύχει. Το πρώτο το κατάφερε, αλλά τελικά έμεινε μόλις οχτώ βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή της κατηγορίας. Το μικρότερο μέλος της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM πάνω σε μια άριστα προετοιμασμένη KTM 85 SX ήρθε δεύτερο στο Α΄ Σκέλος και πήρε τη νίκη στο B,΄ γεγονός που του εξασφάλισε και την πρωτιά στο σύνολο.

“ Δώσαμε πολλές και έντονες μάχες όλη τη χρονιά και καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι στη βαθμολογία με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο.  Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της ΚΤΜ και τους χορηγούς της για την υποστήριξη σε κάθε αγώνα και την άριστη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας μου. Επόμενος στόχος η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο MX Junior στο Trentino της Ιταλίας στις 13 και 14 Ιουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σόλωνα Κοντό και τον κύριο Στάθη Κοσμίδη που θα με εμπιστευτούν να εκπροσωπήσω την ομάδα της KTM και στο Πρωτάθλημα του 2020 στην απαιτητική κατηγορία της MX2με την καλύτερη μοτοσυκλέτας της κατηγορίας, το ΚΤΜ 125 SX MY 2020.”

#49 ΜάριοςΚανάκης – KTM 125 SX

2οςΜΧ2Τ (2οςΑ΄& Β΄Σκέλος)

Δυνατό φινάλε και για τον Μάριο Κανάκη πάνω στην KTM 125 SX στην κατηγορία MX2T. Ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM με εξαιρετική απόδοση και στα δύο σκέλη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, διάκριση που του έδωσε και τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Έπειτα από πολλές ατυχίες, ο Μάριος ήταν 6ος στην κατηγορία MX2T.

“ To φετινό Πρωτάθλημα με γεμίζει με ανάμεικτα συναισθήματα. Μπορούσα να πρωταγωνιστήσω, αλλά ένας τραυματισμός με άφησε πίσω. Με την υποστήριξη της ομάδας και με όπλο την εξαιρετική KTM 125 SX κατάφερα να επανέλθω και βρήκα ξανά τον ρυθμό μου, κάτι που αποδείχθηκε στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν κοντά μου και φυσικά τη μεγάλη οικογένεια της KTM

Με τη σειρά του ο team manager της ομάδας Στάθης Κοσμίδης δήλωσε:

“ Με τη λήξη του Π.Π.Motocross 2019, θέλω αρχικά να ευχηθώ περαστικά στους αθλητές Κανελλόπουλο και Μαυράκη που τραυματίστηκαν στο Λάκκωμα και  κατόπιν να δώσω συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές όλων των κατηγοριών και σε όσους συμμετείχαν σε αυτές. Ευχαριστώ τους επίσημους αναβάτες της ομάδας μας Φραγκίσκο Ζούνη,  Μάριο Κανάκη και Νίκο Κοσιάβελο, τους συνοδούς και βοηθούς τους για την προσπάθεια και την άριστη συνεργασία. Επίσης, τα μέλη του Support Team της KTM SOUTH EAST EUROPE, τους μηχανικούς μας Παντελή Καρίμαλη, Μπάμπη Πλακέτα, Μανώλη Λουμπουνάκη για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ την ΚΤΜ SEE που μου εμπιστεύτηκε τις αγωνιστικές μας ομάδες για το 2019. Καλή ξεκούραση σε όλους και καλό καλοκαίρι.

Related Posts