Ο Aleix Espargaro κέρδισε την Pole position  με νέο ρεκόρ στην Catalunya – Αποτελέσματα – Aprilia, Ducati και Yamaha στο TOP 3

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος του Q2, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.38.742, που έκανε στον τελευταίο του γύρο, συντρίβοντας και πάλι το δικό του ρεκόρ που είχε σπάσει νωρίτερα το πρωί στο FP3, φέρνοντας και πάλι στην κορυφη το Aprilia RS-GP!

Στην 2η θέση το πρώτο εργοστασιακό Ducati του Pecco Bagnaia, με χρόνο 1.38.773, μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2021, Fabio Quartararo, με το πρώτο Yamaha και χρόνο 1.38.959 που κλείνει την πρώτη σειρά εκκίνησης και την τριάδα των οδηγών που κατέβηκαν στο 1.38s.

Από την δεύτερη σειρά στην 4η θέση θα ξεκινήσει ο Johan Zarco με την Pramac Ducati, μπροστά από αλλα δυο Ducti, του Fabio DI Giannantonio της Gresini και το Ducati της Pramac αυτή την φορά με τον Jorge Martin.

Στην 7η θέση θα είναι το πρώτο Suzuki με τον Alex Rins, μπροστά από το δεύτερο Aprilia RS-GP του Maverick Vinales, που πέρασε από το Q1 και τον Luca Marini με ένα ακόμα Ducati..

Από την 4η σειρά και την 10η θέση θα εκκινήσει το πρώτο Honda με τον Pol Espargaro, μπροστά από τον Jack Miller και το δεύτερο Honda του Takaaki Nakagami, όπου και αυτός πέρασε από το Q1.

Q2

Q1

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner