Ο Aleix Espargarò τραυματίστηκε σε ποδηλατικό αγώνα

Ο Aleix Espargarò ήταν θύμα πτώσης το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Μια ταλαιπωρία που απλώς δεν ήθελε, ο Aleix Espargarò , την εβδομάδα κατά την οποία το MotoGP επιστρέφει στην δράση, με τον δέκατο γύρο της σεζόν, το Styrian Grand Prix , στο Red Bull Ring.

Ο Ισπανός αναβάτης συμμετείχε με το ποδήλατο βουνού, στον αγώνα  Colina Triste, στο μοναστήρι του Santo Domingo de Silos.

Ο Aleix Espargarò έπεσε στην τελευταία φάση του αγώνα, την Κυριακή, και κατέληξε στο έδαφος με το πρόσωπο στο έδαφος, τόσο που υπέστη εμφανείς εκδορές. Ευτυχώς, αυτές ήταν οι μόνες συνέπειες που υπέστη!

Ο ίδιος έχει δημοσιεύσει στο επίσημο προφίλ του στο Instagram την εικόνα που τον δείχνει τραυματισμένο στο πρόσωπο, μαζί με την ιστορία του τι συνέβη. «Ήμασταν στο τελευταίο στάδιο, παλεύαμε πολύ καλά για την τέταρτη θέση, μέχρι που ένα ηλίθιο ατύχημα ανατίναξε τα πάντα», είναι τα λόγια του 32χρονου.

Έτσι αυτός ο τραυματισμός του δεν θα αμφισβητήσει τη συμμετοχή του στο GP του Σαββατοκύριακου. Εκεί που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την όγδοη θέση του στο πρωτάθλημα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι σαφώς το καλύτερο προσωρινό αποτέλεσμα της πενταετίας του με την Aprilia.