Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης στο διπλό αγώνα ΠΠΤ στις Σέρρες

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης συνέχισε την πρώτη του χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην κατηγορία Racing στον διπλό αγώνα (2ο & 3ο) στην πίστα των Σερρών με την ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr).

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης ξεκίνησε στο ΠΠΤ με τον πρώτο του αγώνα στην Τρίπολη, όπου οδήγησε για πρώτη φορά! Σε αυτό τον πρώτο του αγώνα και πρώτο της σεζόν 2019, ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης τερμάτισε στην 5η θέση, κάνοντας καλύτερο χρόνο 1.04.106, βελτιώνοντας τον χρόνο που έκανε στα χρονομετρημένα κατά 6 δευτερόλεπτα!

Στις Σέρρες ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης οδήγησε και πάλι για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα, και έγραψε καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα 1.32.962 και πήρε την 8η θέση στην σχάρα εκκίνησης για τους δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου!

Στον 2ο αγώνα της σεζόν ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης τερμάτισε στην 5η θέση βελτιώνοντας τον χρόνο του, γράφοντας 1.30.729.

Στον 3ο αγώνα που έγινε την Κυριακή στην πίστα των Σερρών ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης τερμάτισε στην 6η θέση βελτιώνοντας και άλλο τον χρόνο του κάνοντας καλύτερο γύρο στο  1.30.006.

Έτσι μετά και τον διπλό αγώνα των Σερρών ο Αρναουτάκης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς!

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης δήλωσε συμμετοχή στο ΠΠΤ 2019 αρχικά στην κατηγορία SS300, αλλά μεταπήδησε στην κατηγορία Racing αφού δεν ήθελε να ακυρωθεί λέγω του περιοριστή που όρισε ο κανονισμός λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τον οποίο ο Αρναουτάκης δεν έβαλε στην μοτοσυκλέτα του.

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης  είναι από την Ρόδο και είναι 21 χρονών και ξεκίνησε την αγωνιστική του ενασχόληση στα τέλη του 2017 με την ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr) όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον 4ο αγώνα του MiniGP στην κατηγορία Open Pit Bikes, όπου κέρδισε την 3η θέση και το πρώτο του βάθρο!

Στην συνέχεια την επόμενη χρονιά συμμετείχε στην ίδια κατηγορία τους 2 από τους 3 διπλούς αγώνες με 2 νίκες στον 2ο διπλό αγώνα και μια 4η και μια 2η θέση στον 3ο διπλό αγώνα του 2018.

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης είναι οδηγός της ομάδας ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr), οδηγεί  μια μοτοσυκλέτα KTM RC 390 με  μηχανικό τον Γιώργο Γούλα και με τις σημαντικές συμβουλές της TEAM BOUSTAS TRAINING CAMP, ενώ  αγωνίζεται με ελαστικά της Pirelli και χορηγοί της ομάδας του είναι η Pirelli, η Intramoto, TGS,  Κουλουράδες,  DNA, Motonio, MGR,  TEAM BOUSTAS TRAINING CAMP,  Γεύση και ουσία, Afam, Brembo, Rodamoto.gr, Action trade, GU συμπληρώματα , Η καντίνα της Μιχαλακοπούλου, VGR OHLINS,  Bikerspirit

Φωτογραφίες © IGF Productions 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner