Ο Alvaro Bautista κυριαρχεί στην Catalunya κάνοντας Χατ Τρικ με την τρίτη άνετη νίκη του – Αποτελέσματα

Ο Alvaro Bautista κυριάρχησε απολυτά και έκανε το τρία στα τρία στη Βαρκελώνη, φτάνοντας στις 11 νίκες στους 12 αγώνες μέχρι τώρα φέτος!

Ο Alvaro Bautista, κέρδισε και τον τρίτο αγώνα στην στη Βαρκελώνη, με άνεση και κάνοντας Χατ τρικ, το δεύτερο συνεχόμενο και το τρίτο για φέτος, ενώ και πέρυσι είχε κάνει το ίδιο στην ιδιά πίστα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Bautista μπαίνει επικεφαλής, ενώ στον πρώτο γύρο ο μόνο ο οδηγός που τον απείλησε ήταν ο οδηγός της Yamaha, Toprak Razgatlioglu, που μπόρεσε να τον περάσει για λίγο, αλλά ο Ισπανός απάντησε γρηγορά και έτσι μπήκε επικεφαλής του αγώνα και έμεινε εκεί, μέχρι την κάρο σημαία, και τα σχεδόν 9 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK), που κατάφερε και μάζεψε την διαφορά του από τον Rinaldi και τον πέρασε στην τελευταία στροφή της πίστα, αρπάζοντας του την νίκη στην κυριολεξία, μέσα από τα χεριά, και με τον Ιταλό να δείχνει έκπληκτος αφού δεν κατάλαβε πότε ο Τούρκος ήρθε πίσω του!

https://twitter.com/i/status/1655191189170327553

Έτσι το βάθρο έκλεισε ο Michael Ruben Rinaldi, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του στην Catalunya!

Στην τέταρτη θέση, τερμάτισε τον πρώτο Kawasaki με τον Alex Lowes, ενώ την πέμπτη θέση κατέλαβε ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ο οποίος ξεκίνησε από τη δέκατη θέση.

Την κορυφαία εξάδα, έκλεισε το πρώτο Honda CBR1000 RR-R με τον Xavier Vierge, μπροστά από τον Andrea Locatelli (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK) στην 7η θέση και τον Dominique Aegerter (GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team)στην 8η θέση και τον Iker Lecuona (Team HRC) στην 9η , ενώ το Top 10 έκλεισε το πρώτο BMW με τον Αμερικανό Garrett Gerloff (Bonovo Action BMW).

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner