Ο Αμερικανός Garrett Gerloff θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Morbidelli στο Assen

Η Petronas Yamaha SRT επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανικός αναβάτης της GRT Yamaha WorldSBK Team Garrett Gerloff θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Franco Morbidelli στο Motul TT Assen αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Αμερικανός συμμετείχε στις ελεύθερες δοκιμές  της Παρασκευής στο Ευρωπαϊκό Grand Prix του περασμένου έτους στη Βαλένθια για την Monster Energy Yamaha MotoGP, όταν υπήρχε η περίπτωση να μην συμμετέχει ο Valentino Rossi, ο οποίος περίμενε να έρθει ένα αποτέλεσμα δοκιμής PCR για COVID-19 πριν μπορέσει να ανταγωνιστεί.

Αυτή τη φορά, ο Gerloff – που έχει κερδίσει τέσσερα βάθρα στο WorldSBK – θα συμμετάσχει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με ένα Yamaha YZR-M1, καθώς ο Morbidelli αναγκάζεται να χάσει τον 9ο Γύρο μετά από τραυματισμό στο γόνατο κατά την προπόνηση την Τρίτη.

Ο οδηγός της Pata Yamaha, Toprak Razgatlıoğlu ήταν επίσης να αντικαταστήσει τον Morbidelli στο Assen, αλλά απέρριψε την ευκαιρία υπέρ του να παραμείνει επικεντρωμένος στον κύριο στόχο του το 2021, στο κυνήγι του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Superbike.

Related Posts