Ο Morbidelli, τραυματίστηκε στην προπόνηση και χάνει τον αγώνα στο Assen

Κακές ειδήσεις για την ομάδα Petronas SRT, αφού ο Franco Morbidelli τραυματίστηκε και θα χάσει το επόμενο Grand Prix MotoGP στο Assen.

Ο Morbidelli τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο αριστερό του γόνατο, αυτό που ήδη υπέφερε και το οποίο του είχε προκαλέσει προβλήματα στο Γαλλικό GP στο Le Mans. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό και πιθανότατα μόνο η χειρουργική επέμβαση μπορεί να λύσει. Η φυσιοθεραπεία που γίνεται για την ενίσχυση της άρθρωσης δεν αρκεί για την επίλυση της κατάστασης.

Αύριο θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους για να κατανοήσει καλύτερα την έκταση του τραυματισμού. Η απουσία του στο GP του Assen έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα Petronas SRT , η οποία δεν θα τον αντικαταστήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ολλανδία.

«Ο Franco Morbidelli θα χάσει το DutchGP. Ο τραυματισμός στο γόνατο έγινε κατά την προπόνηση. Ο Franky θα είναι  εκτός δράσης για τον ένατο γύρο της σεζόν. Ταχεία ανάκαμψη Franky!»

Η ομάδα θα αγωνιστεί μόνο με τον Valentino Rossi . Περισσότερες σίγουρες ειδήσεις σχετικά με την κατάσταση του  θα έρθουν αύριο .

Αυτό το πρόβλημα επιβεβαιώνει την άσχημη στιγμή του Ιταλού οδηγού. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να επιστρέψει σύντομα σε φόρμα.

 

Related Posts