Ο Andrea Dovizioso «Απτόητος» με νέο ψευδώνυμο και νέο κράνος για το 2020 – Φωτογραφίες

Ο αναβάτης της Ducati Andrea Dovizioso έχει ένα νέο ψευδώνυμο και νέο κράνος για την σεζόν του 2020, ελπίζοντας να τον βοηθήσει στο στόχο του, να μπορέσει να νικήσει τον Marc Márquez.

Ο Dovizioso έκανε μια σειρά αλλαγών με στόχο να ξεκινήσει από την αρχή αυτή τη νέα σεζόν MotoGP. Ο Ιταλός αναβάτης έχει ένα νέο ψευδώνυμο:  «Undaunted» (Απτόητος) , επίσης ένα νέο κράνος και μια πιο ήρεμη και ισχυρή νοοτροπία για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις του MotoGP. Πριν από λίγες ημέρες η Ducati παρουσίασε το νέο Desmosedici GP20 . Έγινε η πρώτη ομάδα του MotoGP που παρουσίασε τα νέα της “όπλα”. Τα νέα του “όπλα” του επίσης έδειξε και ο Andrea Dovizioso, ξεκινώντας με το ψευδώνυμό του.

Ο Ιταλός αποχαιρετά το ψευδώνυμό DesmoDovi και τώρα θέλει να είναι γνωστός ως «Undaunted» (Απτόητος). Ένα ψευδώνυμο που σύμφωνα με τον οδηγό σημαίνει “απαλλαγμένος από φόβο, γαλήνιος ενάντια στον κίνδυνο, χωρίς δισταγμό”. .

Ωστόσο, οι αλλαγές δεν τελειώνουν εκεί. Ο Andrea Dovizioso παρουσίασε επίσης ένα νέο κράνος εμπνευσμένο από τον Πήγασο του “The Knights of the Zodiac” (Οι Ιππότες του Ζωδιακού), μια σειρά manga από τη δεκαετία του 1980.

Ο Πήγασος είναι εμπνευσμένος από το μυθολογικό φτερωτό άσπρο άλογο Πήγασος.

Πολλές αλλαγές για την επόμενη σεζόν, αν και διατηρεί την ίδια νοοτροπία με τη Ducati .

Andrea Dovizioso: «Κάθε χρόνο έχει τη δική του ιστορία και είναι δύσκολο να προβλεφθεί ποια θα είναι η σεζόν του 2020. Πέρυσι καταφέραμε να τερματίσουμε στην 2η θέση για τρίτη συνεχόμενη φορά πίσω από τον Marc Márquez , έναν οδηγό που σίγουρα έκανε τη διαφορά, αλλά δώσαμε το καλύτερο δυνατό για τη διαχείριση των δυνατοτήτων μας στο έπακρο.»

«Αυτό που είναι σαφές είναι ο στόχος μας να αγωνιστούμε και πάλι για τον τίτλο φέτος. Η Ducati και εγώ δουλεύουμε σκληρά και συνεχίσουμε τη θετική μας τάση ».