Ο Bagnaia και η Ducati επισκέπτονται τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας στη Ρώμη – VIDEO – Φωτογραφίες

Ο Bagnaia και η Ducati επισκέπτονται τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας στη Ρώμη – VIDEO – Φωτογραφίες

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2022 είχαν μια ξεχωριστή επίσκεψη στις 16 Νοεμβρίου, στην ιταλική πρωτεύουσα, συνεχίζοντας να γιορτάζουν μια μοναδική νίκη για την Ιταλία που είχαν να ζήσουν 50 χρόνια και που όπως φαίνεται αγγίζει όλη την χώρα, αφού ακόμα και ο αρχηγός της χωράς συμμετέχει σε αυτές την γιορτή!

Ο Bagnaia, μαζί με τους Claudio Domenicali (Διευθύνων Σύμβουλος Ducati), Luigi Dall’Igna (Γενικός Διευθυντής Ducati Corse), Paolo Ciabatti (Αθλητικός Διευθυντής Ducati Corse), Davide Tardozzi (Ducati Lenovo Team Manager) και μια αντιπροσωπεία της Ducati, επισκέφθηκαν τον Sergio Mattarella. , Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, στο Quirinale.

Francesco Bagnaia : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μας καλωσόρισε στο Quirinale, για εμάς είναι πραγματική τιμή. Φέτος καταφέραμε να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι: κερδίσαμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, Ιταλός αναβάτης με ιταλική μοτοσυκλέτα, 50 χρόνια μετά την τελευταία νίκη του Giacomo Agostini στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με MV Agusta. Αυτό το αποτέλεσμα είναι καρπός σκληρής δουλειάς πολλών ετών, τόσο από εμένα όσο και από όλη την ομάδα.»

«Μαζί καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας για να την κάνουμε σημείο αναφοράς στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Αφού διέσχισα τη γραμμή τερματισμού στη Βαλένθια πριν από δύο εβδομάδες, ολοκλήρωσα τα τελευταία μέτρα κρατώντας περήφανα τη σημαία μας, έχοντας επίγνωση ότι έχω αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι το ταλέντο και η εφευρετικότητα εμάς τους Ιταλούς δεν αξίζουν τίποτα».

VIDEO