Ο Bastianini κέρδισε τον δραματικό αγώνα στο Aragon – ο Espargaro στο βάθρο – Αποτελέσματα

Ο Enea Bastianini κέρδισε τον δραματικό αγώνα στο Aragon στον τελευταίο γύρο –  ο Espargaro στο βάθρο – Αποτελέσματα

Ένας αγώνας που ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, όταν μετα την εκκίνηση  είχαμε το ατύχημα μεταξύ του Fabio Quartararo και του Marc Marquez.

Μια πολύ άσχημη στιγμή όταν ο Marquez γλίστρησε μπροστά από τον Quartararo με αποτέλεσμα ο Γάλλος να πέσει πάνω του και να έχει μια άσχημη πτώση, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Λίγο μετα υπήρξε μια περίεργη στιγμή με τον Takaaki Nakagami να πέφτει αφού ακούμπησε περίεργα με τον Marquez που φάνηκε να προσπαθεί να βγει από την πίστα αφού πετάγονταν διαφορά από την μηχανή του και έβγαζε καπνούς.

 

Ο Bagnaia τέθηκε επικεφαλής στον αγώνα από την αρχή και έμεινε εκεί μέχρι τον τελευταίο γύρο οπού έχασε την μάχη με τον Bastianini, οπού είχε δοκιμάσει και νωρίτερα και τον πέρασε αλλα δεν μπόρεσε να μείνει μπροστά.

Ο Bastianini προσπάθησε και τελικά κατάφερε στον τελευταίο γύρο να προσπεράσει τον Bagnaia και να πάρει την νίκη, την 4η για φέτος.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Bagnaia οπού μετα την πτώση του Quartararo μείωσε την διαφορά στους 10 βαθμούς από την κορυφη!

Το βάθρο έκλεισε ο φοβερός και πάλι σήμερα Aleix Espargaro με την Aprilia του οπού έκανε την προσπέραση για το βάθρο στον Brand Binder στον προτελευταίο γύρο, επιστρέφοντας στον βάθρο και πάλι μετα από μεγάλη απουσία, μειώνοντας και αυτός την διαφορά του από τον πρώτο στους 17 βαθμούς!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Brand Binder Που βρέθηκε από την αρχή του αγώνα στην μάχη για το βάθρο μετα από την καταπληκτική εκκίνηση που έκανε από την 10η θέση!

Ακολουθήσαν τέσσερα Ducati με τους Jack Miller στην 5η θέση, μπροστά από τον Jorge Martin που έκλεισε την πρώτη εξάδα!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Luca Marini, μπροστά από τον Johann Zarco.

Στην 9η θέση το πρώτο Suzuki με τον Alex Rins, μπροστά από τον Marco Bezzecchi και το δεύτερο ΚΤΜ του Miguel Oliveira, και τον Alex Marquez με το πρώτο Honda.

Στην 13η θέση τερμάτισε ο Maverick Viñales με το δεύτερο Aprilia, μπροστά από τον οδηγό δοκιμών πλέον Cal Crutchlow που αντικαθιστά τον Dovizioso που αποσύρθηκε!

Την βαθμολογουμένη 15αδα έκλεισε ο Pol Espargaro!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MotoGP 2022

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner