Ο Μπεγνής νικητής του 4ου αγώνα στα Μέγαρα στα SUPERBIKE

Ο Σωτήρης Μπεγνής νικητής της κατηγορίας SUPERBIKE στον τέταρτο αγώνα του πρωταθλήματος στα Μέγαρα. Ο Μπεγνής πήρε μια άνετη νίκη αφού κατάφερε και έφυγε μπροστά από την αρχή.

Αυτή ήταν η Τρίτη νίκη για φέτος του Σωτήρη Μπεγνή, μετά την Τρίπολη και τον 2ο των Σερρών.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε o Λευτέρης Πίππος μετά από μάχη που είχε με τον Δημήτρη Παπαγγέλου και το Σάκη Συνιώρη, με τον Πίππο να περνάει μπροστά στον προτελευταίο γύρο και με τον Παπαγγέλου να κλείνει το βάθρο.

Ο Συνιώρης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από πτώση που είχε στον 7 γύρο, μετά απο την επαφή που είχε με τον Παπαγγέλου στην Κ6, με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα του.Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Φώτης Τσαλίκης, μπροστά από τους Ζαχαρόπουλο και Βάμβα.

Μετά τον 4ο αγώνα ο Σωτήρης Μπεγνής είναι επικεφαλής της βαθμολογίας με 95 βαθμούς, μπροστά από τον Σάκη Συνιώρη, που εχει μια νίκη στις Σέρρες και δυο δεύτερες θέσεις φέτος, έχοντας 65 βαθμούς, 3 μόλις βαθμούς μπροστά από τον Λευτέρη Πίππο που εχει 62 βαθμούς, ενώ τέταρτος εχει ανέβει πλέον ο Δημήτρης Παπαγγέλου που εχει 43 βαθμούς.

Ο Σωτήρης Μπεγνής είναι πολύ κοντά στον πρώτο του τίτλο, αλλά η τελική μάχη του τίτλου θα δοθεί στον τελευταίο διπλό αγώνα που εχει προγραμματιστεί για την πίστα των Μεγάρων στις 12 &13 Οκτωβρίου 2019.

Βαθμολογία

 

Related Posts