Ο Danilo Petrucci έκανε το ντεμπούτο του στο MotoAmerica με δυο νίκες – Video – Αποτελέσματα

Ο Danilo Petrucci έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα MotoAmerica με δύο νίκες το Σαββατοκύριακο στο Τέξας, στην πίστα που γινόταν το MotoGP στο Circuit of The Americas στην κατηγορία MotoAmerica Medallia Superbike.

Ο Petrucci κέρδισε τον πρώτο του αγώνα MotoAmerica το Σάββατο και επέστρεψε την Κυριακή για να επαναλάβει ακόμα πιο ανετά την Κυριακή με ένα Ducati της Warhorse HSBK Racing Ducati NYC.

Αν και ο αγώνας της Κυριακής είχε μεγαλύτερη διαφορά που έφτασε τα 5,1 δευτερόλεπτα από τον αγώνα του Σαββάτου, ήταν στην πραγματικότητα ο πιο σκληρός από τους δύο αγώνες για τον Ιταλό, καθώς είχε μια έντονη μάχη από νωρίς με τον Mathew Scholtz.

Το τέλειο Σαββατοκύριακο του Petrucci τον τοποθετεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς, 10 περισσότερους από τους 40 βαθμούς του Scholtz. Ο Petersen είναι τρίτος με 29 βαθμούς.

Μένει να δούμε τώρα τον Petrucci και στις υπόλοιπες πίστες του Πρωταθλήματος MotoAmerica που δεν τις γνωρίζει όπως την πίστα του Τέξας, αν και η ποιότητα της οδήγησης για όσους είδαν τους αγώνες είναι φανερά διακριτή!

VIDEO