4 Βάθρα για τους 9 Έλληνες οδηγούς στον διπλό αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας BMU 2022 στις Σέρρες – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Φωτο

Το τριήμερο 8-9-10 Απριλίου, έγινε ο 1ος και 2ος γύρος του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας (BMU European Road Racing Championship), στις Σέρρες, στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας, με πάνω 120 αθλητές από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Ελλάδα κ.α.

SSP 600

Στην κατηγορία SSP 600 είχαμε 3 Ελληνικές συμμετοχές, τον #75 Αλεξ Παπαγεωργίου, τον #81 Τάσο Σκυριανόγλου και τον #337 Μενέλαο Κοντογιάννη!

Ο Αλεξ Παπαγεωργίου στην κατηγορία Supersport SSP 600 κατέκτησε δυο βάθρα!

Στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου κατέκτησε την τρίτη θέση, πίσω από τον νικητή του αγώνα Mihail Florov του γνωστού μας από τις συμμετοχές του και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ταχύτητας, αλλά και την διαμονή και τις προπονήσεις του στην Ελλάδα,  και τον Ionel Pascota που τερμάτισε δεύτερος!

Ο Τάσος Σκυριανόγλου δεν κατάφερε να τερματίσει μετα από πτώση στην Κ5 δυο γύρους πριν το τερματισμό του αγώνα, ενώ ο Μενέλαος Κοντογιάννης τερμάτισε στην 9η θέση!

Στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής ο Αλεξ Παπαγεωργίου βελτιώνοντας την απόδοση του αλλά και τους χρόνους του κατάφερε και κατέκτησε την 2η θέση στον αγώνα. Νικητής του αγώνα ήταν και πάλι ο Mihail Florov, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Kovacevic Strahinja.

Ο Τάσος Σκυριανόγλου σε αυτόν τον 2ο αγώνα τερμάτισε στην 12η θέση , ενώ ο Μενέλαος Κοντογιάννης τερμάτισε στην 13η θέση!

SSP300

Στην κατηγορία SSP300 είχαμε δυο Ελληνικές συμμετοχές τον #31 Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο, και τον #49 Αποστόλη Καμζέλη που επιστρέφει στους αγώνες μετά από 6 χρόνια αποχής λόγω τραυματισμού, με τον Μαυρόπουλο να κατακτά δυο βάθρα!

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος τερμάτισε και στους δυο αγώνες στην τρίτη θέση, κατακτώντας δυο βάθρα στην πρώτη του επαφή με την συγκεκριμένη κατηγορία, και σε αυτήν την πίστα! Νικητής και των δυο αγώνων ήταν ο Ρουμάνος Teodorescu Razvan, ενώ δεύτερος και στους δυο αγώνες ήταν ο επίσης Ρουμάνος και περσινός Κυπελλούχο της κατηγορίας Patrick Pascota.

Ο Αποστόλης Καμζέλης στον πρώτο αγώνα τερμάτισε στην 5η θέση στο πρώτο αγώνα, ενώ στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής τερμάτισε στην 6η θέση παρόλο που βελτίωσε τον χρόνο του!

SBK

Στην κατηγορία SBK είχαμε μια συμμετοχή, με τον #52 Άγγελο Ζινεβράκη που συμμετείχε μόνο στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου τερματίζοντας στην 11η θέση.

F1000

Στην κατηγορία F1000 είχαμε τρεις συμμέτοχές με τους #39 Δημήτρη Σουλούκο, #186 Δημήτρη Μιτα και #25 Αντώνη Διαγαλακη.

Στον πρώτο αγώνα ο  Δημήτρη Σουλούκο τερμάτισε στην 5η θέση και στους δυο αγώνες,  ο Δημήτρης Μιτας τερμάτισε στην 8η θέση στον 1ο αγώνα και στην 16η θέση στον 2ο αγώνα, ενώ ο Αντώνης Διαγαλακης στην 19η θέση στον 1ο αγώνα και στην 13η θέση στον 2ο αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

SSP600SSP300SBKF1000F600

Related Posts