Ο Danilo Petrucci “κατευθύνεται” σαφώς προς την Red Bull-KTM

Ο Danilo Petrucci και ο διευθυντής του Alberto Vergani ταξίδεψαν στην Αυστρία με αυτοκίνητο για να επισκεφθούν τα κεντρικά γραφεία της KTM Factory Racing στο Munderfing / Upper Austria.

Με την πιθανή αποχώρηση του του Pol Espargaró από την KTM και  να πάει στη Honda HRC το 2021, η ΚΤΜ ήθελε να συναντήσει τον Ιταλό πιλότο για να συζητήσει μαζί του για ένα πιθανό μέλλον.

Να πούμε εδώ πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα συμβόλαια της KTM διαρθρώνονται ως εξής: (Εάν ένας εργοστασιακός οδηγός λάβει μια προσφορά από άλλον κατασκευαστή, πρέπει να ενημερώσει την KTM για τις λεπτομέρειες της προσφοράς. Στη συνέχεια, η KTM έχει επτά ημέρες για να κάνει μια αντίθετη προσφορά. Εάν «ταιριάζουν» με την αντίθετη προσφορά, δηλαδή, του προσφέρουν την ίδια οικονομική προσφορά, ο οδηγός πρέπει να υπογράψει τη σύμβαση με την KTM.)

Η συνέντευξη και η επίσκεψη στην εταιρεία ήταν πολύ θετικές, ο  Petrucci και ο Vergani είδαν όλες τις εγκαταστάσεις στην KTM, εντυπωσιάστηκαν από το νέο τμήμα αγώνων. (150 εργαζόμενοι εργάζονται συνεχώς στα project για Moto3, MotoGP, Dakar, Motocross World Championship MX2 and MXGP, Supercross World Championship, Enduro World Championship).

Έτσι, ενώ ο Petrucci έχει την καλύτερη πιθανότητα να αλλάξει από την κόκκινη ομάδα Ducati στην πορτοκαλί ομάδα KTM, ο Pol Espargaró δεν επιτρέπεται να σχολιάσει την αλλαγή της ομάδας του μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Εκτός αν η KTM τον απαλλάξει από το απόρρητο. Γι ‘αυτό δεν μίλησε καθαρά στην πρόσφατη συνέντευξη στο motogp.com, όπου μεταξύ των γραμμών άφησε να γίνει σαφές ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία να οδηγήσει το Honda RC213V. (Δείτε τι είπε εδώ >>)

Ο Danilo Petrucci, επίσης, δεν επιτρέπεται να μιλήσει ακόμα  για την KTM κατά τη διάρκεια  που θα είναι στην Ducati Corse. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο μάνατζερ του, Vergani έδωσε μόνο μία πρόταση  στον αέρα και σαφή μήνυμα: «Ο Danilo θα ταίριαζε καλά στην οικογένεια Red Bull KTM.»
«Μόνο το καλωσόρισμα που μας έδωσαν άξιζε την ημέρα – είπε στον Paolo Ianieri για το” La Gazzetta dello Sport “-.Ήταν μια πολύ θετική συνάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε περίπου το μεσημέρι και τελειώσαμε μετά τις 7μμ, είπαμε πολλά πράγματα σε αυτές τις 7 ώρες. Επισκεφτήκαμε το τμήμα αγώνων στο Munderfing και το πρώτο επίθετο που έρχεται στο μυαλό είναι: συγκλονιστικό. Η KTM είναι μια τρελή εταιρεία, πουλάνε 300 χιλιάδες μοτοσικλέτες … Και πραγματικά εκτίμησαν τον Danilo, τον οποίο θεωρούν σοβαρό εργαζόμενο, έναν που κάνει ομάδα και που ξέρει πώς να κερδίσει

Μια πολλά υποσχόμενη συμφωνία με την KTM αναδύεται τώρα. Ο Ιταλός μπορεί να απολαύσει τους επόμενους 13 αγώνες ξέγνοιαστος και να δώσει όλο του το ταλέντο και την προσπάθεια του και να αποκαλύψει την αληθινή του ικανότητα. Ο Petrux έχει μερικά ακόμη πράγματα να κάνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP…

 

Related Posts