Ο Fabio Quartararo ταχύτερος στο FP3 στο Sachsenring  – ποιοι πέρασαν στο Q2 –  Χρόνοι – Αποτελέσματα

Όλοι οι οδηγοί που σήμερα το πρωί στο FP3 ήταν ταχύτεροι από την πρώτη ημέρα, με αποτέλεσμα να αλλάξει η δεκάδα και η σειρά που θα περάσει απευθείας στο Q2, με διαφορά του 10ου από τον πρώτο, μόλις 0.334s!

Ο Fabio Quartararo έκλεισε το FP3 του Γερμανικού Grand Prix στην κορυφή με χρόνο 1:20.348, που είναι ο καλύτερος έως τώρα συνολικά!

Ο “Κόκκινος” αναβάτης Jack Miller, έμεινε δεύτερος πίσω από τον πρώτο μόλις για 0.056s, ενώ ένα ακόμα Ducati έκλεισε την πρώτη τριάδα με τον Johann Zarco.

Στην 4η θέση ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας Miquel Oliveira με χρόνο 1.20.451, μπροστά από τον εκπληκτικό Aleix Espargaro πάνω στην Aprilia, ενώ την εξάδα συμπλήρωσε ο rookie Jorge Martin, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του!

Στην 7η θέση έχουμε το πρώτο Honda με τον Ιάπωνα Takaaki Nakagami, μπροστά από τον Pecco Bagnaia και τον Marc Marquez που κατάφερε και μπήκε στην 10αδα που συμπλήρωσε ο αδερφός του Alex Marquez, φέρνοντας το 3ο Honda στην 10αδα!

Οι δέκα που περνάνε απευθείας στο Q2 μετα και το FP3 που άλλαξε την χθεσινή δεκάδα είναι οι: Fabio Quartararo, Jack Miller, Johan Zarco, Miguel Oliveira, Aleix Espargarò, Jorge Martin, Takaaki Nakagami, Pecco Bagnaia, Marc Marquez και Alex Marquez.

Θα πρέπει να περάσουν από την «παγίδα» του Q1 μεταξύ άλλων: ο Joan Mir, Maverick Vinales που είχε μια πτώση προς το τέλος,  ο Pol Espargaroοποίος έπεσε στο τέλος της περιόδου χωρίς συνέπειες, ο Alex Rins, και ο Valentino Rossi.

Related Posts