Ο Federico Caricasulo κέρδισε τον αγώνα Supersport στο Portimao – Αποτελέσματα

Ο  Federico CARICASULO κέρδισε τον αγώνα SuperSport που διακόπηκε από κόκκινη σημαία 6 γύρους πριν το τέλος λόγο διαρροής λαδιού στην πίστα από άλλη μοτοσυκλέτα!

Με το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να εχει συμπληρωθεί και με τους κανονισμούς να λένε πως όποιος εχει περάσει πρώτος το σημείο τερματισμού την ώρα που θα διακοπεί ο αγώνας, θα είναι και ο νικητής (όχι όπως παλιότερα που μετρούσε ο προηγούμενος γύρος πριν την διακοπή), ετσι ο Caricasulo που μόλις είχε περάσει τον  ομόσταυλό του Krummenacher, πήρε την νίκη που ήταν η τρίτη νίκη για φέτος!
Ο Caricasulo ξεκίνησε από την pole position και οδήγησε 9 γύρους μπροστά , ενώ τους 4 τελευταίους γύρους πριν την διακοπή οδήγησε ο Krummenacher.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε τελικά ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Randy KRUMMENACHER, ενώ το βάθρο έκλεισε ο Lucas MAHIAS, ετσι τερμάτισαν όπως ξεκίνησαν από την σχάρα!

Ο Jules Cluzel ήταν τέταρτος , μπροστά από τον Ayrton Badovini και τον Corentin Perolari που ολοκλήρωσε την κορυφαία εξάδα του αγώνα στο Portimao!

Η διαφορά στο πρωτάθλημα έρχεται και πάλι στους μόλις δέκα βαθμούς μετάξι του Krummenacher και του  Caricasulo, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Jules Cluzel με 48 βαθμούς πίσω!