Ο Francesco Bagnaia κερδίζει τον αγώνα της Moto2 στο Τέξας

O Bagnaia κέρδισε στο Τέξας στον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος της Moto2, μπροστά απο τους Alex Marquez και  Miguel Oliveira.

Ο Alex Marquez έπρεπε να αρκεστεί στην δεύτερη θέση παρά την καταπληκτική του εκκίνηση. Ο Miguel Oliveira που τερμάτισε τρίτος ήταν στην ένατη θέση στα αρχικά στάδια του αγώνα.

Ο Lowes αν και χτες έδειξε ότι είχε την δυνατότητα να τερματίσει μέσα την πρώτη πεντάδα, ένα low-side του έκοψε το όνειρο.

 

Δώδεκα γύρους πριν το τέλος ο Oliveira ήταν τέταρτος και ο Schrotter υπέστη ένα σοβαρό high-side που τον έβγαλε εκτός αγώνα.

Οι Marquez και Bagnaia ήταν, δέκα γύρους πριν το τέλος, οι μοναδικοί αναβάτες μπροστά, αφού με τον Vierge που ήταν εκείνη την στιγμή στην τρίτη θέση, είχαν διαφορά σχεδόν πέντε δευτερόλεπτων.

 

Ο Bagnaia πίεζε τον Marquez μπροστά και ο Oliveira έκανε το ίδιο με τον Vierge. Με οκτώ γύρους να απομένουν ο Miguel Oliveira κατάφερε να περάσει τον Vierge και να βρεθεί στην τρίτη θέση.

Ο Bagnaia πέρασε τον Marquez για πέμπτη ή έκτη φορά   και μπόρεσε να ανοίξει την διαφορά και να πάρει μια άνετη νίκη. Στους επόμενους γύρους, ο Oliveira ήταν ήδη 3,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez και συνέχιζε να κερδίζει χρόνο, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει τον poleman και τερμάτισε στην τρίτη θέση μπροστά απο τους Joan Mir, Iker Lecuona και Brad Binder.

 

Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Mattia Pasini, Jorge Navarro, Dominique Aegerter και Lorenzo Baldassarri.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner