Ο Francesco  Bagnaia ταχύτερος με ρεκόρ στο FP3 στο Mugello – Χρόνοι – Αποτελέσματα

Νέο ρεκόρ πίστας στο Mugello για το εργοστασιακό Ducati του Francesco Bagnaia, το οποίο κλείνει το FP3 του ιταλικού Grand Prix στην κορυφή με καταπληκτικό χρόνο 1:45.45

Ο “Κόκκινος” αναβάτης νίκησε τη Yamaha του Γάλλου Fabio Quartararo που έμεινε πίσω του μόλις για + 0,157s και το KTM του Νοτιοαφρικανικού Brad Binder, που σημείωσε την υψηλότερη ταχύτητα σήμερα με, 362,4 χλμ, ταχύτητα που έγραψε από slipstream.

Τέταρτη και πέμπτη θέση για τα Ducati των Jack Miller και Johann Zarco, ενώ το Suzuki του Alex Rins κλείνει την πρώτη εξάδα του FP3.

Το KTM του Miguel Oliveira ήταν στην 7η θέση, μπροστά από το Suzuki, του Joan Mir, ενώ τις δυο θέσεις που περνούν απευθείας στο Q2, πήραν οι Pol Espargarò με το πρώτο Honda και ο Franco Morbidelli με τη Yamaha Petronas.

Θα πρέπει να περάσουν από την «παγίδα» του Q1 μεταξύ άλλων: ο Maverick Vinales που ήταν 11ος, ο οποίος έπεσε στο τέλος της περιόδου χωρίς συνέπειες, ο Marc Marquez, που εξακολουθεί να αγωνίζεται με την σωματική του κατάσταση και ήταν 12ος, και ο Valentino Rossi, που ήταν 18ος.

Related Posts