Ο Jonathan Rea κέρδισε την polo position στο Estoril με νέο ρεκόρ – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Ο 6 φορές πρωταθλητής κέρδισε την pole position με νέο ρεκόρ.

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) κέρδισε την δεύτερη συνεχόμενη pole position του 2021 και την 29η  της καριέρας του.

Ο Jonathan Rea σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1’35.876 και ήταν ο μόνος αναβάτης που κατέβηκε στο 1’35s

Ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) ήταν δεύτερος με χρόνο 1’36.047 που ήταν + 0.171s πίσω από την κορυφή

UPDATE
Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) ήταν τρίτος , αλλά α ξεκινήσει δέκατος αφού ο χρόνος του διαγράφηκε από την Superpole αφού περάσε από μια ζώνη κίτρινης σημαίας, ένας νέος  κανονισμός από την FIM όπως και στο MotoGP.

Έτσι 3ος θα ξεκινήσει ο ταχύτερος της Παρασκευής, Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha BRIXX WorldSBK)

Από την δεύτερη σειρά και την 4η θέση, θα ξεκινησει ο Αμερικανός Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) μπροστά από τον Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) ως ο κορυφαίος οδηγός BMW και τον Ιταλό Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) που θα κλείσει τη δεύτερη σειρά.

Ο Eugene Laverty (RC Squadra Corse) θα ξεκινήσει 7ος μπροστά απο τον  Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing) και τον Τίτο Ραμπάτ (Barni Racing Team)!

Ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha με BriXX WorldSBK) ήταν 11 ος , μπροστά από τον Alvaro Bautista (Team HRC) στην 12η  , Jonas Folger (Bonovo MGM Δράσης ) στην 13η και ο Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) στην 14η θέση, τέσσερις αναβάτες χάνουν την πρώτη δεκάδα από τρία δέκατα.

Related Posts