Ο Iker Lecuona ταχύτερος στο FP2 του βρεγμένου Red Bull Ring της Αυστρίας – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά FP2 έγιναν στην βρεγμένη πίστα Red Bull Ring στον 2ο αγώνα της Αυστρίας.

Όλοι οι οδηγοί έκαναν τις δοκιμές τους με βρόχινα ελαστικά, δεδομένης της βροχής που είχε ήδη πέσει από τέλος του FP2 της Moto3.

Ο ταχύτερος σε αυτές τις συνθήκες ήταν ο Iker Lecuona, ο οποίος μόλις λίγα λεπτά από το τέλος της συνεδρίας τοποθέτησε slick ελαστικά (μόνο αυτός και ο Miller τα έβαλαν, στο τέλος), σημειώνοντας τον καλύτερο γύρο με χρόνο 1:27.520.

Πίσω από τον αναβάτη της KTM Tech 3 Team βρίσκεται ο Johann Zarco, που έγραψε το νέο ρεκόρ της αυστριακής πίστας σήμερα το πρωί στο FP1 με χρόνο 1: 22.827.

Ο Aleix Espargarò με την Aprilia είναι τρίτος, μπροστά από τον Marc Marquez. Ο Jack Miller, ο οποίος όπως είπαμε ήταν ο άλλος αναβάτης που έβαλε slicks στο τέλος της συνεδρίας, είναι πέμπτος και μπροστά από το Honda LCR του Alex Marquez, το Suzuki του Alex Rins και το Repsol Honda του Pol Espargarò.

Το Top Ten έκλεισαν, ο Fabio Quartararo με τη μόνη εργοστασιακή Yamaha στην πίστα και τον Brad Binder με την KTM.

Ο νικητής του προηγουμένου GP, Jorge Martin, έθεσε τον ενδέκατο ταχύτερο χρόνο.

Έτσι στην προσωρινή δεκάδα που περνά απευθείας στο Q2 είναι οι: Johann Zarco, Joan Mir, Alex Rins, Takaaki Nakagami, Aleix Espargarò, Fabio Quartararo, Alex Marquez, Francesco Bagnaia, Marc Marquez και  Jorge Martin.

Αύριο στο FP3 όλοι ελπίζουν για στεγνή πίστα ώστε να πιέσουν να κατεβάσουν τους χρόνους τους και να περάσουν απευθείας στο Q2.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FP2 

ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης Ημέρας 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner