Ο Jonathan Rea κέρδισε τον συναρπαστικό 2ο αγώνα στο Estoril – Αποτελέσματα

Ο τελευταίος αγώνας του 2ου γύρου στο Estoril ήταν γεμάτος ενθουσιασμό και ένταση καθώς ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) διεκδίκησε τη δεύτερη του νίκη στο Σαββατοκύριακο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha BRIXX WorldSBK) να έχει διπλή ποινή Long Lap για άκυρη εκκίνηση (Jump start), ενώ ο Redding μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα του αγώνα από την 1η στροφή.

Ο Jonathan Η Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) κατάφερε τελικά να φτάσει τον Reding και να δώσει μάχη για την νίκη μέχρι που πέρασε μπροστά. O Reding στο κυνήγι του Rea έκανε λάθος και έπεσε, ευτυχώς χωρίς να παρασύρει τον Rea και έτσι έχασε την ευκαιρία του βάθρου!

Ο Rea κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη στο Estoril, την τέταρτη του 2021 και την 103η στην καριέρα του!

Η πτώση του Redding επέτρεψε στον Chaz Davies (Team GoEleven) να τερματίσει στην 2η θέση.

Ο Razgatlioglu κατάφερε παρά το διπλό Long Lap να κερδίσει την τρίτη θέση και να κερδίσει το τρίτο βάθρο του Σαββατοκύριακου.

Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) τερμάτισε στην τέταρτη θέση, τερματίζοντας 1,6 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Andrea Locatelli (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK) στην πέμπτη θέση. Ο Ιταλός πήρε το καλύτερο του αποτέλεσμα στο WorldSBK μέχρι στιγμής στην πρώτη του σεζόν.

Ο Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) κέρδισε την έκτη θέση με την BMW.

Ο Alvaro Bautista (Team HRC) ξεκίνησε από την 18η θέση στο grid και τερμάτισε στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK).

Ο Eugene Laverty (RC Squadra Corse) ήταν ένατος με τον Τίτο Ραμπάτ (Barni Racing Team) να κλείνει την κορυφαία δεκάδα.

Γρηγορότερος γύρος του αγώνα έγινε από τον Jonathan Rea με 1’37.190

Related Posts