Ο Jonathan Rea ταχύτερος της πρώτης μέρας δοκιμαστικών στην Jerez – Kawasaki, Ducati, Yamaha και Honda στο TOP 4 – Αποτελέσματα – Χρόνοι

O Jonathan Rea ήταν ο μοναδικός αναβάτης που κατέβηκε από το 1.40 την πρώτη ημέρα δοκίμων του δέκατου γύρου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 FIM Superbike στην πίστα Circuito de Jerez – Angel Nieto.

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1’39.671 στο FP2, όπου οι περισσότεροι οδηγοί έκαναν καλύτερής χρόνους από τα πρωινά δοκιμαστικά!

Στην δεύτερη θέση με χρόνο 1’40.070 τέλειωσε την ημέρα ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba. it Racing – Ducati), ενώ την κορυφαία τριάδα της ημέρας έκλεισε ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK) με χρόνο 1’40.074, που έκανε το πρωί στο FP1.

Στην 4η θέση τέλειωσε ο οδηγός της Honda, Leon Haslam (Team HRC) στους συνδυασμένους χρόνους. Η ομάδα συμμετείχε σε μια ιδιωτική δοκιμή στην ίδια πίστα όχι πολύ καιρό πριν, οπότε η πρόσφατη δράση στην πίστα φαίνεται να αποδίδει.

Στην 5η θέση τέλειωσε την μέρα του ο οδηγός της Ducati, Scott Redding με χρόνο  1’40.342, ενώ την πρώτη εξάδα έκλεισε ο άλλος οδηγός της Honda, που παρά τη πτώση του στα τελευταία στάδια του FP2, υπήρχαν πολλά θετικά για τον Alvaro Bautista (Team HRC) την πρώτη μέρα στην Jerez.

Στην 7η θέση τέλειωσε ο δεύτερος οδηγός της Kawasaki, Alex Lowes, μπροστά από τον δεύτερο οδηγό της Yamaha, Andrea Locatelli και τον

Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team).

Την κορυφαία δεκάδα έκλεισε το πρώτο BMW με τον Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team). Ο Ολλανδός έκανε 39 γύρους κατά τη διάρκεια της ημέρας και ήταν 1.102 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή, με χρόνο που έκανε το πρωί στο FP1.

Related Posts