Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε την Pole position του WSBK στην Jerez

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε και πάλι η pole position του 10ου γύρου της σεζόν 2021.

Την πρώτη του pole για φέτος και την δεύτερη της καριέρας του κέρδισε ο Toprak Razgatlioglu, με χρόνο 1’38.512s και θα ξεκινήσει τον πρώτο αγώνα από την κορυφή, μπροστά από τα δυο Kawasaki των Alex Lowes  και Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), που έκλεισαν την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Αυτή η pole position ήταν για την Yamaha είναι η 40η στην ιστορία τα στο  WorldSBK, και η πρώτη από το Εστορίλ το 2020.

Την τέταρτη θέση πήρε ο πρώτος αναβάτης της Ducati, ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati), ο οποίος κατάφερε να μείνει μπροστά από τον ομόστυαλό του Michael Ruben Rinaldi, ενώ την πρώτη εξάδα και την δεύτερη σειρά έκλεισε το δεύτερο επίσημο Yamaha με τον Ιταλό Andrea Locatelli, μόλις +0.544s πίσω από την πρώτη θέση.

Επικεφαλής στην τρίτη σειρά του grid στην έβδομη θέση είναι ο Loris Baz (Team GoEleven), ο οποίος ήταν κορυφαίος ανεξάρτητος στο τέλος του Superpole. Ο Leon Haslam (Team HRC) έφερε το πρώτο Honda, μπροστά από τον ομόστυαλό του Alvaro Bautista, που κλείνουν την τρίτη σειρά εκκίνησης.

Την πρώτη δεκάδα, ολοκλήρωσε ο Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) , μπροστά από τον Leandro Mercado, και τον Axel Bassani στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα!

Related Posts