Ο Jorge Lorenzo δοκιμαστής με την Yamaha MotoGP για το 2020 ?

Ο Jorge Lorenzo κατέστησε σαφές σε συνέντευξη του στην Servus TV στην Αυστρία, ότι θα είναι και πάλι παρών στο paddock του MotoGP, αλλά δεν αποκάλυψε με πια ιδιότητα.

Με την επιβεβαίωση του Lorenzo για αυτή την επιστροφή στο paddock , άναψαν οι φήμες και οι “πληροφορίες” για το τι θα κάνει ο Lorenzo.

Η πρώτη φήμη – “πληροφορία” είναι πως του έχει γίνει πρόταση από την Yamaha να είναι οδηγός δοκίμων για το 2020!

Στην πραγματικότητα, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας οδηγός αποχωρεί και συνεχίζει να εργάζεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, όπως ο Dani Pedrosa ο οποίος είπε αντίο στους αγώνες το 2018 αλλά συνέχισε ως οδηγός δοκιμής με την KTM, έως σήμερα.

Jorge Lorenzo: «Φυσικά, θα επιστρέψω στο paddock, αλλά δεν μπορώ να πω σε ποια θέση ακόμα».

«Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, ίσως μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό σύντομα.»

Μιλώντας για την ζωή στα paddock είπε: «Έχω ταξιδέψει τόσο πολύ για 17 χρόνια της ζωής μου, ήμουν πάντα στα ίδια ξενοδοχεία, στις ίδιες πίστες, στα ίδια μέρη, κάνοντας το ίδιο πράγμα.»

«Υπήρχε μεγάλη πίεση, υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί και υπήρχε πάντοτε η θέληση να δίνω το καλύτερο, ακόμα και στις δοκιμές.»

«Πάντα ήμουν ευτυχισμένος με αυτό, ότι μπορούσα να κάνω αυτό που μου άρεσε.»

«Όταν όμως έχεις την ευκαιρία να ζήσεις λίγο πιο ελεύθερα και ήρεμα, όπως μπορώ τώρα, φυσικά θα επωφεληθώ από αυτό και θα απολαύσω την απουσία της πίεσης και θα δω τι θα φέρει η ζωή»