Ο Lin Jarvis προειδοποιεί: “Ο Rossi έχασε τον τίτλο στον τελευταίο αγώνα στην Valencia το 2006”

Ο Lin Jarvis κάνει μια υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση: “Ο Rossi έχασε τον τίτλο στον τελευταίο αγώνα στην Valencia το 2006”

Ο διευθύνων σύμβουλος της Yamaha δεν το βάζει κάτω μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο φινάλε της σεζόν!

Η Yamaha και ο Fabio Quartararo θα πάνε στην πίστα στο Grand Prix της Βαλένθια , για έναν αποφασιστικό αγώνα για το πρωτάθλημα αναβατών MotoGP , με 23 βαθμούς πίσω από τον Pecco Bagnaia και την Ducati του.

Ο Lin Jarvis δείχνει να μην χάνει τις ελπίδες του και δεν τα έχει παρατήσει ακόμη και στέλνει ένα μήνυμα για να “πιέσει” ψυχολογικά τους αντιπάλους του!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Yamaha, είναι έτοιμος να τα παίξει όλα στην πίστα Angel Nieto, παρόλο που γνωρίζει ότι δεν θα εξαρτηθεί μόνο από το αποτέλεσμα του οδηγού του. « Σε αυτό το άθλημα όλα μπορούν να συμβούν – είπε στα επίσημα κανάλια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος -. Θυμάμαι ότι το 2006 ήμουν στη Βαλένθια με τον Valentino Rossi και πίστευα ότι θα κέρδιζε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τον αγώνα , αλλά ο Vale έπεσε και ο Nicky Hayden κέρδισε τον τίτλο. Ξέρω ότι η Βαλένθια είναι μια πολύ δύσκολη πίστα, όλα μπορούν να συμβούν» .

Συγκεκριμένα, για να κερδίσει τον τίτλο  ο Fabio Quartararo θα πρέπει απαραίτητα να κερδίσει τον αγώνα στη Βαλένθια, αλλα δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού θα πρέπει να ανακτήσει περισσότερους από 23 πόντους από τον Bagnaia, άρα θα πρέπει να ελπίζει ότι ο Pecco δεν θα ξεπεράσει τη δέκατη τέταρτη θέση. Στην πραγματικότητα, σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν, ο αναβάτης της Ducati θα κέρδιζε τον τίτλο γιατί έχει περισσότερες νίκες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επιπλέον, η Βαλένθια δεν είναι εύκολη πίστα ιδιαίτερα στις προσπεράσεις, ειδικά αν έχεις μπροστά σου μια Ducati.

Οι αγώνες όμως είναι απρόβλεπτοι και περιμένουμε με αγωνία τι θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου στην Βαλένθιας. Μείνετέ συντονισμένου …………….

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner