Ο Lorenzo επαινεί τον Aleix Espargaro: “Έκανε μια επιστροφή σαν του Marc Márquez”

Ο Lorenzo ζει την περιπέτειά του MotoGP ως σχολιαστής στο DAZN και φυσικά μιλάει για όλα τα θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή γύρω από το MotoGP.

Έτσι μίλησε για τον καταπληκτικό αγώνα που έκανε ο Aleix Espargaro, που ξεκίνησε πέμπτος στο αρχικό grid και γρηγορά βρέθηκε στην δεύτερη θέση, όταν ο Fabio Quartararo προσπάθησε να τον περάσει και έπεσε παρασέρνοντας τον εκτός πίστας, ευτυχώς χωρίς πτώση, και έτσι είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στον αγώνα στην 15η θέση, και κάνοντας μια φοβερή επιστροφή να τερματίσει στην 4η θέση.

«Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις ότι μια επαφή φέρνει καλά “αποτελέσματα” για έναν οδηγό όσον αφορά τους βαθμούς για το πρωτάθλημα και σήμερα αυτή ήταν η περίπτωση του Aleix Espargaro», ξεκίνησε λέγοντας για την σύγκρουση του Espargaro με τον Quartararo και το τελικό αποτέλεσμα.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω την επιστροφή του Aleix, ήταν ηρωική! Ήταν ένας αγώνας σαν αυτόν του Marc Márquez, ακόμα και μέχρι τον τελευταίο γύρο δεν πιστεύαμε ότι θα τα κατάφερνε. Στην πραγματικότητα, στον τελευταίο γύρο είπα ότι δεν μπορεί να τους περάσει και τους δύο, και αντ’ αυτού, στο τέλος, με αυτή την αδρεναλίνη, τον έκανε και πράγματι έκανε ακατόρθωτα πράγματα. Πήρε ένα καλό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα, είναι υπέροχο γι ‘αυτόν, αντισταθμίζει κάπως αυτή την γκάφα που έκανε στο Montmelo».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner