Ο Marc Marquez δεν θα είναι στην παρουσίαση όλων των αγωνιστικών ομάδων του HRC 2022

Ο Márquez συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του και στην προετοιμασία του για την preseason”

Η Repsol Honda ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου πριν από τη σεζόν στην οποία δεν θα είναι παρών ο Marc Márquez, ο οποίος, σύμφωνα με την ομάδα του, “προετοιμάζεται για την preseason”.

Οι διακοπές είναι πλέον πίσω μας, οι ομάδες MotoGP προετοιμάζονται για τη σεζόν 2022, που θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου στο Losail με το GP του Κατάρ.

Πριν από τα Live παρουσιάσεων που θα κάνουν οι ομάδες και θα παρουσιάσουν τις μοτοσυκλέτες και οδηγούς για στο επόμενο πρωτάθλημα, η Honda διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του συνολικού προγράμματος του HRC.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί. Στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία, υπάρχει ένα σημείωμα που τραβάει την προσοχή: «Ο Marc Marquez δεν θα συμμετάσχει για να επικεντρωθεί στην αποθεραπεία και την προετοιμασία του για την preseason».

Ως εκ τούτου, ο Ισπανός δεν θα λάβει μέρος στη διοργάνωση. Αντίθετα, θα είναι παρόντες οι Pol Espargaro (επίσημη ομάδα της Honda), Alex Marquez και Takaaki Nakagami (οι δύο πιλότοι της δορυφορικής ομάδας LCR).