Ο Marc Marquez έχει πρόβλημα στο μάτι όπως το 2011 – χάνει το GP της Valencia και το Jerez Test

Μετα τον τραυματισμό στο κεφάλι σε προπόνηση off-road ο Marquez και αφού έχασε τον αγώνα στο Portimao, σήμερα μίλησε ο ίδιος στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε για το πρόβλημα στο μάτι του.

«Αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές, φαίνεται ότι όταν αρχίζει να βρέχει, ρίχνει πολύ βροχή. Χθες, μετά την επίσκεψη τοy Δρ Sánchez Dalmau, επιβεβαιώθηκε ένα νέο επεισόδιο διπλωπίας (διπλής όρασης) με παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου, όπως και το 2011.»

«Τώρα χρειαζόμαστε υπομονή, να περάσει ο χρόνος και να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση, αλλά αν έχω μάθει ένα πράγμα στη ζωή, είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες με θετικότητα. Ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για την στήριξη!!»

Αμέσως ήρθε και η ανακοίνωση της ομάδας με την γνωμάτευση του γιατρού:

Δρ Bernat Sánchez Dalmau
Οφθαλμίατρος της Κλινικής του Νοσοκομείου της Βαρκελώνης

«Η εξέταση που έγινε στον Marc Márquez σήμερα μετά το ατύχημα που συνέβη, επιβεβαίωσε ότι ο αναβάτης έχει διπλωπία και αποκάλυψε παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου με συμμετοχή του δεξιού άνω λοξού μυός. Μια συντηρητική θεραπεία με περιοδικές ενημερώσεις έχει επιλεγεί για να ακολουθήσει με την κλινική εξέλιξη. Αυτό το τέταρτο δεξί νεύρο είναι αυτό που είχε ήδη τραυματιστεί το 2011».

 

Related Posts