Ο Marc Márquez πήρε το ok από τους γιατρούς για προπόνηση με μοτοσυκλέτα

Μετά τον τελευταίο του ιατρικό έλεγχο, ο Marc Márquez έλαβε το πράσινο φως για να εντατικοποιήσει την προπόνησή του και να αξιολογήσει την κατάσταση του χεριού του με μοτοσυκλέτα.

Ο Marc Márquez ολοκλήρωσε έναν ακόμη επιτυχημένο ιατρικό έλεγχο στο Ruber Internacional Hospital στη Μαδρίτη. Η έμπιστη ιατρική του ομάδα, αποτελούμενη από τον Δρ. Χοακίν Σάντσεθ Σοτέλο, τον Δρ. Σάμουελ Αντούνια και τον Δρ. Άνχελ Κοτόρο, ήταν όλοι ευχαριστημένοι με την επούλωση και την ανάκτηση του δεξιού βραχιονίου.

Η ιατρική ομάδα έχει δώσει στον Márquez την έγκριση να εντείνει την προπόνησή του, προσθέτοντας περισσότερο βάρος και εισάγοντας πιο ποικίλες ασκήσεις στη ρουτίνα του. Παράλληλα, έχει επίσης συμφωνηθεί ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής να ξεκινήσει προπόνηση με μοτοσικλέτες για να κατανοήσει την κατάσταση του δεξιού του χεριού με περαιτέρω πλαίσιο.

Από τα ευρήματα αυτής της εξετασεις, ο Márquez και η Repsol Honda Team θα αξιολογήσουν τα ακόλουθα βήματα που χρειάζονται.

Δρ. Sanchez Sotelo

MD PhD, Πρόεδρος του Τμήματος Χειρουργικής Ώμου και Αγκώνα, Mayo Clinic

«Σήμερα, είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω τον Marc Marquez σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Mayo Clinic. Ευτυχώς, ο Marc Marquez έχει ανακτήσει ένα μεγάλο τόξο κίνησης και έχει αναρρώσει καλά και από μυϊκή προοπτική. Σήμερα, υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία που δείχνουν πλήρη ένωση των οστών».

O Marquez έγραψε στα social του «Πράσινο φως για εντατικοποίηση της ανάκαμψης. Σας ευχαριστώ Joaquin, Samuel, Ignacio και Angel, που με κρατήσατε ήρεμο κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών»