Ο Μενέλαος Κοντογιάννης με την Moto-Box Piperigos στον 1ο αγώνα του ΠΠΤ στην Τρίπολη

Στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στην Τρίπολη στις 5 και 6 Μαΐου 2019 συμμετείχε ο Μενέλαος Κοντογιάννης με την νέα του ομάδα Moto-Box Piperigos

Ο Μενέλαος Κοντογιάννης αυτή την σεζόν συμμετέχει στην κατηγορία Supersport μετά από μια χρονιά στην OPEN όπου συμμετείχε σε 4 από τους 6 αγώνες της σεζόν με μια νίκη και τρεις δεύτερες θέσεις!

Στον 1ο αγώνα του 2019 στα βρόχινα χρονομετρημένα έκανε τον 10ο χρόνο, ενώ την ημέρα του αγώνα τερμάτισε στην 9η θέση, με καλύτερο χρόνο 1.02.681

Μενέλαος Κοντογιάννης: «Πρώτος αγώνας σε καινούργια κατηγορία για φέτος και αρχή στην ιστορική Τρίπολη. Δύσκολες συνθήκες καλή διάθεση. Πρώτη φορά και στο βρεγμένο. Η έλλειψη εμπειρίας σε τέτοιες συνθήκες δεν με βοήθησε ώστε να αποκτήσω την απαραίτητη σιγουριά με αποτέλεσμα να μην αποδώσω αυτά που η ομάδα μου και εγώ περιμέναμε. Κρατάμε την εμπειρία που αποκτήσαμε και είμαστε ανυπόμονοι για τον επόμενο αγώνα στις Σέρρες.»

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και τους χορηγούς που με βοηθάνε:
Wheelnaster (Παναγιώτης Κουζής), τον μηχανικό μου Κώστα Σιψή, Χρυσοστόμειο ροκ μπαρ, Γιώργος Πιπερίγκος Moto-Box Piperigos, EBC brakes, Michelin, Extremetrackdays, Bigballsmx, Ηλιοχρωμα, Drakos engineering, Δαβουτης, Rainbow βαφες, mc motor import, Bikerspirit, IGF Productions»

 

Pho

photo by Nikos ParaskevopoulosIGF Productions